Dokud nás smrt nerozdělí přehled
Jayne Ann Krentz
Calista Langleyová řídí exkluzivní „seznamovací“ agenturu ve viktoriánském Londýně a pomáhá váženým dámám a gentlemanům, kteří jsou na světě sami. Zničehonic však začne dostávat dárky určené osobám, jež mají hluboký smutek, a co hůř, jsou na nich vyryty její iniciály. Zoufalá Calista nevěří, že by jí policie nějak pomohla, ale naštěstí jí ve vyšetřování pomůže Trent Hastings, samotářský spisovatel populárních detektivek. Trent jí však nedůvěřuje, protože se domnívá, že Calista využívá jeho osamělou sestru, která se stala jednou z jejích klientek. Po minulých zkušenostech drží své emoce na uzdě, i když mezi ním a Calistou okamžitě zavládne silná přitažlivost. Zatímco se Trent a Calista probírají záznamy o odmítnutých klientech v naději, že naleznou jejího mučitele, začíná být jasné, že nebezpečí nejspíš přichází z Calistiny vlastní minulosti – a že jejího pronásledovatele uspokojí pouze její smrt...... celý text
Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: 2016 , BaronetOriginální název:
´Til Death Do Us Part, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokud nás smrt nerozdělí. Přihlašte se a napište ho.
Pro štěstí musí člověk riskovat.
Temperamentní energická Calista a neohrožený gentleman Trent s jizvami si mě získali. Ona obchodnice, on spisovatel.
Příběh je napínavý, žádná sladká limonáda (na Amandu dost mrtvých). Ústřední dvojice se mile hašteří a nejsou otravně dokonalí.
"Trent, to není těžké jméno, jen jedna slabika. Určitě to s trochou cviku zvládnete."
"Dobíráte si mě, pane?"
"Možná."
"Ty se mi vážně posmíváš?"
"Vůbec ne. Jen mě pobavila představa našeho oblečení poházeného na schodech."
"Věděl jsem, že v mém domě budeš vypadat skvěle. A v mojí posteli vypadáš ještě líp."
romanca s detektívnou zápletkou. Aj keď viac je to asi detektívka s romantickou zápletkou :) Bavila som sa, aj keď tá zápletka je koniec koncov celkom naivná
Kniha Dokud nás smrt nerozdělí v seznamech
2004 | Galantní pomsta |
2008 | Zkrocený netvor |
2007 | Nebezpečná láska |
2011 | Až na dno |
2004 | Placená společnice |
Bylo to překvapivě lepší,než jsem čekala)