Prima sezóna přehled

Prima sezóna
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/439245/bmid_prima-sezona-b0o-439245.png 4 916 916

Danny Smiřický série

1. díl >

Vypráví o pubertálních zmatcích Daniela Smiřického, méně než průměrného žáka gymnázia, okouzleného dívkami a jazzem. Jeho pověst sukničkáře je neoprávněná, protože objekty jeho tužeb ho neustále přivádějí do trapných situací. Tragikomické pachtění hrdiny přehlušuje dusivou protektorátní atmosféru, která je všudypřítomná a svými důsledky se obráží i v životě studentů.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prima sezóna. Přihlašte se a napište ho.

martianekk
17.11.2024 3 z 5

Za mě skvělý román Josefa Škvoreckého. Těžké téma a vtipně popsaná honba za láskou mladého Danyho. I filmové zpracování se mi líbilo.

cukrovka
10.11.2024 3 z 5

Znám filmové zpracování a tak jsem si chtěla přečíst i knižní předlohu. Ta mě ale až tolik nenadchla. Danyho neustálé ukecávání děvčat mě trochu nudilo, ale byli zde i vtipné momenty.

mirek7450
10.11.2024 5 z 5

Lásky Danny Smiřického znám z TV a audia. Knížku jsem si vybral, abych se s hrdinou opět vydal za "honbou" za holkama a hlavně se potěšit krásnou obecnou češtinou Josefa Škvoreckého.

Kniha Prima sezóna v seznamech

v Přečtených1 492x