Darebáčky přehled
Jacqueline Wilson
Mandy sa v škole posmievajú snáď už od prvého dňa prvej triedy. Najviac však trpí pri stretnutiach s Kim, Sárou a Melániou, staršími dievčatami, ktoré majú najväčšiu radosť, keď možu desaťročnú Mandy šikanovať. Vtedy si najviac želá, aby bola niekým iným, aby bola pekná a obliekala sa moderne a nenosila okuliare, mala mladých a zaujímavých rodičov. Preto má Mandy takú radosť, keď si ju drzá, suverénna a veselá Táňa vyberie za kamarátku. Mama z toho síce nie je nadšená, pretože Táňa je podľa nej „problémové“ dievča. Zato Mandy si je istá, že ju jedine Táňa môže dostať z problémov a nie do nich, …alebo je to naopak?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Darebáčky. Přihlašte se a napište ho.
![Lovehorses365 Lovehorses365](https://www.databazeknih.cz/img/users/38_/388803/m_lovehorses365.jpg?v=1739636273)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Takžééé...
na tuhle knihu jsem jen tak narazila v knihovně
a tak jsem se do ní zabořila že jsem ji tam celou přečetla.
Opravdu dobrá kniha
![amemamema amemamema](https://www.databazeknih.cz/img/users/34_/347131/m_emaknizkova-FDn.jpg?v=1654965230)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Všichni píšou že ta kniha měla pokračovat. Ale já si myslím že Jacqueline Wilson to myslela tak že chtěla abychom si to domysleli a rozvíjeli svou fantazii!
Kniha Darebáčky v seznamech
v Mé knihovně | 45x |
2010 | ![]() |
2005 | ![]() |
2005 | ![]() |
2004 | ![]() |
2002 | ![]() |
Malý bonbónek do čtenářské výzvy. Wilsonová je záruka kvality. U téhle knížky mi vadilo, že mi nebyla sympatická ani jedna postava.