Dárek za všechny prachy přehled
Otilie K. Grezlová

Adam dobrovolně neopustí teplý pelíšek s cateringovou službou a dalšími vymoženosti. Řešením je oženit ho. I když on se ženám nevyhýbá, právě naopak: zlatovlasá Klára, černovlasá Luciana a další ženy k Adamovi patřily, jenomže pouze na dobu určitou. A rodiče? Ti mají svůj domek snů, prostě idyla. Pak před Vánocemi dostanou dárek – novou sousedku…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dárek za všechny prachy. Přihlašte se a napište ho.

Neviem či som to iba ja zle pochopila, ale obsah knihy je podľa mňa mierne zavádzajúci. Trošku mi prekážalo, že bolo veľmi cítiť, že to písala žena - absolútne nereálne popisy myšlienkových pochodov chlapa, veľmi to rušilo. V knihe podstate nebol žiaden významný dej, len tak plynula životom a neviem sa rozhodnúť či mi to prekážalo alebo nie :)
Kniha Dárek za všechny prachy v seznamech
v Mé knihovně | 80x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2017 | ![]() |
2016 | ![]() |
2019 | ![]() |
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
Knihu jsem si přečetla v rámci Výzvy (Šestá kniha zprava, ve třetí poličce odshora). Sama bych si ji určitě nevybrala, ale mile mě překvapila. A v tom vidím smysl Výzvy, přečíst si něco, co bych si sama nevybrala. Zkusím si od autorky ještě něco přečíst.