Darkness Kompendium: Kniha 1 přehled
Garth Ennis , Malach Coney , Scott Lobdell , Marc Silvestri , Joe Benitez (p) , Clarence Lansang , Dale Keown
Darkness Kompendium série
1. díl >
Pro mafiánského zabijáka Jackieho Estacada byly jeho jedenadvacáté narozeniny požehnáním i prokletím zároveň. Stal se totiž nositelem elementární síly Darkness. Ta umožňuje tomu, kdo jí vládne, vstupovat do jiných dimenzí a ovládat místní démony. Síly dobra celého světa se spojí, aby bojovaly proti zlu, které Jackie a jeho dar představují. Má to ale jeden háček, tentokrát... jsou to ti špatní. Kniha u nás vychází s alternativní obálkou, která nebyla dosud publikována. Pro seznámení s tímto titulem Vám tentokrát v ukázce níže přinášíme celý první sešit. Svazek obsahuje: - 25 prvních sešitů série Darkness - 640 barevných stran - unikátní číslo výtisku - speciální stranu se jmény všech kupujících... celý text
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2016 , Comics CentrumOriginální název:
The Darkness Compendium, Vol. 1, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Darkness Kompendium: Kniha 1. Přihlašte se a napište ho.
Tři příběhy ze série Darkness od Gartha Ennise v pořádně velké knize v kvalitním českém vydání. Příběh o tom, jak mafiánský zabiják ke štěstí přišel, je klasický Ennis v dobré formě, sexy mrchy, černý humor, brutalita. Kresba je výborná a ve velkém formátu je radost to číst, i když do MHD si to sebou nevezmete. Minimálně první dva mě bavily, třetí už byl slabší, ale tak to už někdy s kompilacemi chodí, že se předávkujete.
Myslel jsem, že to bude jen takový slabý odvárek Witchblade, ale nakonec jsem si Darkness oblíbil víc. Je nakreslen temnými barvami, ale je v něm spousta srandy. Potemníci jsou boží a jejich ironické vtipy, hraničící s černým humorem jsem hltal a některé scény jsem si i zvopakoval.
Kniha Darkness Kompendium: Kniha 1 v seznamech
v Mé knihovně | 42x |
Autoři knihy
irská, 1970 Malach Coney
Scott Lobdell
americká, 1960 Marc Silvestri
americká, 1956 Joe Benitez (p)
americká, 1971 Clarence Lansang
Dale Keown
kanadská, 1962
Potemníci mě zaujali a díky jim se kniha stala čtivá