Darth Bane: Dynastie zla přehled
Drew Karpyshyn
![Darth Bane: Dynastie zla Darth Bane: Dynastie zla](https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471982/bmid_darth-bane-dynastie-zla-LZt-471982.jpg?v=1620126106)
Star Wars - Darth Bane série
< 3. díl
Vždy dva mají být; ne více, ne méně. Jeden aby moc ztělesňoval, druhý aby po ní toužil. Uplynulo dvacet let od doby, co Darth Bane, vládnoucí Temný pán ze Sithu, zničil pradávný řád oddaný temné straně a přetvořil ho pravidlem dvou: jeden mistr, aby držel moc a předával moudrost, a jeden učeň, aby se učil, a nakonec vyzval a porazil mistra v souboji na život a na smrt. Ale Baneova učednice Zannah se zatím neukázala být hodnotnou nástupkyní. S rozhodnutím, že sithský sen o nadvládě nad galaxií nezemře spolu s ním, Bane přísahá, že odhalí tajemství zapomenutého Temného pána, které zajistí Sithům nesmrtelnost – a jemu také. Zannah ví, že mistr o ní začíná pochybovat, a tak připravuje jeho pád a chystá se mu konečně vyrvat titul Temného pána ze Sithu. Pronásleduje mistra z ponurých hlubin zpustošeného světa do pouštního tábora, kde bude o osudu temné strany rozhodnuto poslední smrtelnou ranou světelným mečem.... celý text
Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno:Originální název:
Star Wars: Darth Bane Dynasty of Evil, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Darth Bane: Dynastie zla. Přihlašte se a napište ho.
![luksky luksky](https://www.databazeknih.cz/img/users/59_/59534/m_luksky-9yL.jpg?v=1647672910)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Skvělé zakončení trilogie. Líbilo se mi propletení postav z minula a závěrečný souboj je trošku předvídatelný, ale i tak super.
![majxik majxik](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/109301/m_109301-kPT.jpg?v=1459855096)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Příběh poutavý a hezky napsaný, a doporučuji přečíst tento závěrečný díl trilogie. Jen teda za mě mírně zklamání závěrečným střetem od kterého jsem čekal více.
Kniha Darth Bane: Dynastie zla v seznamech
v Mé knihovně | 132x |
Dobre zakonceni dobre trilogie. Jedny z nejlepsich star wars knizek, co jsem zatim cetl. Zatim pro me ale thrawnova trilogie zustava neporazena.