Daruj mi křídla přehled

Daruj mi křídla
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/308282/bmid_daruj-mi-kridla-LJa-308282.jpeg 4 112 112

Aiden je zcela spokojený se svou samotou, ve které mu nikdo nenarušuje jeho klid a stereotypy. Pokud něco vážně nesnáší, pak změny, lidi a svého otce. Brian Scott je mladý, bezstarostný, miluje společnost a neumí dodržovat řád. A právě byl povýšen na zástupce ředitele obchodního oddělení, Aidena Cartera. Po prvním dni Brian už chápe, že varování kolegů nebyla jen prázdnými slovy a že sdílení kanceláře s novým nadřízeným bude ještě větší výzvou, než si dokázal představit.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Daruj mi křídla. Přihlašte se a napište ho.

Artep071
16.08.2024 5 z 5

Nejsem žádný literární kritik a hodnotím příběhy podle obyčejných pocitů které na mě působí a tady jsem okouzlená :) oba kluci si mě ziskali a bavilo mě jejich sbližování :)

TPWK-writer
29.07.2024 5 z 5

Tahle kniha mě velice překvapila. Není tu nouze o lásku mezi dvěma muži. Nějaké komplikace, intriky. I přes to všechno je to hezký příběh. Doufám, že si od utorky budu moc v budoucnu přečíst něco dalšího.

Snílek1980
06.04.2024 4 z 5

Předem přiznávám, že mě kancelářské romance neberou. Rozhodně to není prostředí, které bych v knížkách vyhledávala. Nebýt skutečnosti, že se jedná o příběh dvou gayů, vůbec bych po něm nesáhla. Což by ovšem byla chyba. Román jsem si užila od první do poslední stránky. Asi jsem svým způsobem zaujatá a klišé, které by mi u klasické hetero romance lezlo na nervy, mě tady bavilo. Každopádně podle mě autorka píše moc hezky a ráda bych si od ní přečetla ještě něco dalšího.

Kniha Daruj mi křídla v seznamech

homosexualita společenské romány LGBT, queer, LGBT+

2016  83%Daruj mi křídla