Hotel rozkoší přehled

Hotel rozkoší
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/269787/bmid_hotel-rozkosi-O1w-269787.jpg 3 111 111

David a Grace série

2. díl

Jste připraveni prožít neobyčejný víkend v Hotelu rozkoší? Grace je úspěšná divadelní režisérka se zálibou v neobvyklém sexu, kterou v ní probudil milovaný partner David – krásný muž jejích snů, odtažitý, smyslný a zámožný podnikatel. Společně s ním vlastní malý luxusní hotel pro páry s netradičními sexuálními potřebami. Hosté jsou nadšeni a rádi se vracejí, ale Graceino štěstí nahlodává pocit nejistoty, který v ní vyvolává David. Třebaže si s ním užívá dnů a nocí plných rozkoše, není si jistá, zda ji tento muž vůbec dokáže – a chce – milovat tak, jak by si přála. Její pochybnosti vyvrcholí, když do hotelu přijede přitažlivá, trochu naivní novicka, kterou David ochotně zasvěcuje do temných stránek slasti. Grace začíná ztrácet půdu pod nohama a pochopí, že všechno, co doposud s Davidem prožila, byla možná jenom zkouška. Teprve jestli uspěje, přijme ji David definitivně do svého světa...... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Domino

Hotel of Seduction, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hotel rozkoší. Přihlašte se a napište ho.

Eliska107107
23.06.2024 3 z 5

Nemůžu říci, že by to bylo horší než Ostrov poslušnosti. Možná nečíst tyto knihy hned po sobě. V Ostrovu šlo víceméně pouze o sex, Hotel rozkoší měl vztahovou linku a tak už to mělo jiný rozměr. Ale Ostrov jsem si užla asi trochu víc. V Hotelu rozkoší se mi už trochu opakoval scénář "...nesmíš vyvrcholit, jinak dostaneš trest...". Každá hra a scéna sice byla jiná, ale podstata se stále opakovala. Taky mi v knize chyběo mužské vnímání erotiky, toho vzrušení při těch hrách. Muži zde byli sice dominantní, ale hlavní roli hrály ženy, takže jsme věděli o každém jejich vzrušujícím pocitu a napětí, ale muži tam byli pouze jako prostředek k vyvolání těch všech pocitů a vjemů. Ne, žebych to nějak moc řešila, ale když jsem se nad tím zamyslela více, tak by pro mě kniha byla asi atraktivnější. Ale přes to všechno jsem si to užila. Erotiky spousta, ale nic vulgárního.

Fidibus
24.05.2023 2 z 5

Po Ostrovu, který se mi celkem líbil, spíš zklamání. Nějak jsem se nedokázala do hrdinky vcítit, vlastně je děj sledován z různých stran a kromě sexuálních zážitků, které hotel nabízí, a zápletky s únosem vlastně jen neustálá nejistota hrdinů v jejich citech. Popisů sexu je zde několik podle 4 pokojů hotelu a pak na konci, každý je pravda trochu jiný. Hlavní myšlenka je užít si rozkoše o to víc, čím déle je odpírána - na straně sexu, mít odvahu se vázat - ve vztahu.
Nápad s hotelem originální, ale jednou přečíst stačilo.

dooky
15.03.2023 2 z 5

Porno s trochou příběhu. Chvilemi a hlavně na začátku mě to příliš nebavilo. Druhá polovina knihy byla lepší. Nicméně i tak si to u mě nezaslouží více jak dvě hvězdičky.

Kniha Hotel rozkoší v seznamech