Davídkovo léto s dědou přehled
Jiří Kafka
Kniha vypráví o mnoha veselých a dobrodružných příbězích dědy Michálka a jeho vnuka Davida.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Davídkovo léto s dědou. Přihlašte se a napište ho.
Příběh malého chlapce Davida, který prožívá léto u dědy na chalupě a když se mu narodí sestřička, tak i doma v Praze.
Kniha doplněná moc hezkými ilustracemi Marie Lacigové.
Četla jsem dětem před spaním. Zprvu mi kniha přišla zajímavá, pěkný vesnický příběh, který se bude dětem líbit - i toho soudruha machra na pumpy bych skousla. Jenže pak to nějak začalo skřípat, ani nevím proč. No a soudruzi z VB, kteří vzali dědu s Davidem do porodnice a byli z Petrušky tak dojatí, že je pak odvezli i domů přesto, že spěchali na střídačku - to byla opravdu silná káva na závěr :-).
Ale dětem se kniha líbila a to je hlavní - E n k o - l e n k o - t i n t i l a!
Kniha Davídkovo léto s dědou v seznamech
1975 | Kulda Kulíšek |
2008 | Hup a Hop na moři |
1971 | Hup a Hop |
1981 | Jak Lucka vysvobodila prince Pašajdu |
1985 | Davídkovo léto s dědou |
Kniha s krátkými, ale nostalgickými příběhy teď už skoro k nesehnání aneb co dokáže "antikvariát" u kamaráda doma.
Děda Michálek a vnuk David. Prázdniny u dědy jak mají být. Tedy skoro , protože s dědou je do doby než se jeho mamince narodí sestřička . Pak si čteme o jeho života doma v Praze.
Některé věci mě dost překvapily, ale na tu dobu, ve které byla kniha napsaná je to asi normální.