Batman: Dynastie Temného rytíře přehled

Batman: Dynastie Temného rytíře
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414817/mid_batman-dynastie-temneho-rytire-pVW-414817.jpg 3 26 26

DC komiksový komplet série

BATMAN: DYNASTIE TEMNÉHO RYTÍŘE Původně vyšlo v listopadu 1997 TEMNÁ MINULOST. TEMNÁ PŘÍTOMNOST. TEMNÁ BUDOUCNOST. Tento fantastický grafický román z řady Elseworlds zachycuje boj dvou Batmanů a jedné Batwoman s Vandalem Savagem a jeho nohsledkami, Cat-woman a Scarecrone, v hrdinské sáze překlenující tři tisíciletí. THE FLASH #137 Původně vyšlo v červnu 1963 Jay Garrick a Barry Allen, Flashové ze Země Jedna a Dvě, spojí síly, aby bojovali s nesmrtelným padouchem Vandalem Savagem.... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Eaglemoss Collections

Batman: Dark Knight Dynasty, 1998

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Batman: Dynastie Temného rytíře. Přihlašte se a napište ho.

wullcann38
19.07.2021 3 z 5

Teda od Batmanovky bych čekal víc.
Jo vím že to je Elseworld, a celkem mě ty příběhy baví, ale zrovna tenhle to není.
Za mě:59%

Luigi1
30.04.2020 2 z 5

Nevybočila z průměru.

martinstefko
16.07.2019 2 z 5

Kniha "DC komiksový komplet 66: Batman - Dynastie Temného rytíře" je pro mě promarněným potenciál, který sám o sobě ale měl nejistou pozici. Tohle prostě nejsou příběhy, které by mohly být skutečně výstavní. Alespoň se to tak tváří. Batman ve středověku, Batman v současnosti a Batman v budoucnosti nejsou Batmani, o nichž byste chtěli více číst. Vlastně to ani není něco, co by mělo jakkoli zajímavě rozšířit batmanovský mýtus. Prostě je to něco, co jelo vedle, autor si to zkusil, a naštěstí to s tímhle skončilo. A my jsme se ještě dověděli o záporákovi, který je snad nesmrtelný, ale v Barrově podání tak nezajímavý, že není moc o co stát. Vandal Savage patří do zlatého věku a tam mohl možná zůstat. V knize "DC komiksový komplet 66: Batman - Dynastie Temného rytíře" pak ještě najdete bonusový příběh právě s Vandalem Savagem, ale díky jeho stáří ("The Flash 137" z roku 1963) můžete počítat s tím, že to bude naivně přihlouplé. Popravdě, zas v tak velkém kontrastu s hlavním příběhem to není.

Kniha Batman: Dynastie Temného rytíře v seznamech

Autoři knihy