JLA: Rok jedna: Kniha druhá přehled

JLA: Rok jedna: Kniha druhá
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/345912/bmid_jla-rok-jedna-kniha-druha-lnL-345912.jpg 3 66 66

DC komiksový komplet série

První rok Americké ligy spravedlnosti pokračuje. Tým bojuje po boku Supermana a Amerického spolku spravedlnosti, aby odvrátil mimozemskou invazi. Obsahuje: JLA: Rok jedna č. 7-12 (1998) a Detective Comics (Vol 1) č. 225 (1955)

Komiksy
Vydáno: , Eaglemoss Collections , BB art

JLA: Year One: Part 2, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize JLA: Rok jedna: Kniha druhá. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
04.04.2024 3 z 5

tento díl se nějak vymikal průměru

Norri
29.11.2023 3 z 5

Po povedené první knize sklouzává ta druhá pomalu, ale jistě k nepovedenému konci. Od postupného a zábavného poznávání nových kolegu se příběh překlopí do celoplanetární akce, do které jsou zapojení úplně všichni superhrdinové světa. Je to jedna velká, hromadná, dlouhá a nepřehledná bitva s pitomým koncem. Je to škoda, protože začátek byl skvělý.
Retro sešit má jenom pěknou kresbu. Bohům žel postrádá jakoukoliv logiku. Alespoň že má jen na pár stran.

sgjoli
12.02.2023 3 z 5

Už s prvním svazkem příběhu "JLA: Rok jedna" jsem měla problém (viz komentář k této knize). A bohužel ten druhý svazek to pro mne moc nevylepšil.
Ty vztahy mezi členy JLA jsou pořád natažené jak špagáty a ta důvěra mezi sebou samými prostě hapruje. A já nevím, no... nějak mne to prostě v tomto dvoudílu neoslovovalo, spíš naopak. Celkový děj mi přišel poněkud rozplizlý a rozjetý na všechny strany, působilo to trochu neukotveně. V předmluvě (teď nevím, jestli k prvnímu čí druhému dílu) se píše, že celý ten původní příběh JLA: Rok jedna byl dost zkrácený a lehce převyprávěný, aby vznikly tyto dva svazky (knihy). Trochu se bojím, jestli z toho autoři nevynechali až moc. Nevím, nějak mi dělalo problém se v tom ději průběžně udržovat a zůstat ponořená do příběhu a držet si pozornost.
Kresba stále na mne příliš nevýrazná, ale neurazí.
Za mne průměrné tři hvězdy...

Kniha JLA: Rok jedna: Kniha druhá v seznamech