Vládkyně ohně (2018) | Databáze knih

Vládkyně ohně přehled

Vládkyně ohně
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383730/bmid_vladkyne-ohne-uCU-383730.jpeg 4 53 53

Dcera ohně série

< 2. díl

Hazelina matka je stále v rukou démonů. Ale dívka se nehodlá vzdát. Proto teď míří do nejstřeženějšího vězení v zemi – do londýnského Toweru. V něm mocný a nebezpečný Řád lovců čarodějnic drží Nicolase Murrella, člověka zodpovědného za matčin únos. Jen on může Hazel říct, kde má matku hledat. Jenže jak se k němu dostat? V přestrojení za chlapce Hazel pronikne přímo do středu Řádu. Podaří se jí ukrýt svoji pravou identitu a také to, že ona sama je čarodějkou, která ovládá nebezpečné kouzlo, kouzlo ohně?... celý text

Dobrodružné Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (CZ)

Fire Witch, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vládkyně ohně. Přihlašte se a napište ho.

viki77
15.01.2023 5 z 5

I druhý díl je moc pěkný doporučuji.

M.C.SMITH
14.02.2022 4 z 5

Bylo to lepší než první díl, to musím uznat. Líbil se mi lovec čarodějnic, a jako vždycky byl Bramley naprosto perfektní. Ten té knize prostě dodal potřebný šmrnc. Chtělo by to ještě třetí díl, abych věděla, jak vše dopadne.
Za mne dobrý, oddechovka, která se velmi snadno četla.

Tialexa
06.03.2021 5 z 5

Kniha se mi líbila možná více než první díl. Byla senzační. Ráda si počkám na pokračování.

Kniha Vládkyně ohně v seznamech

v Mé knihovně82x