Dcera zimy přehled

Dcera zimy
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536929/bmid_dcera-zimy-6626802334364.png 4 359 359

Moranu a její sestru Vesnu černá magie navždy uvěznila ve světě živých. Před Moraninou krutostí se smrtelníci třesou, ale ona jen touží zachránit laskavou Vesnu, uvrženou do nekončícího koloběhu znovuzrození. Ve snaze zlomit prokletí a získat alespoň jeden normální život protrpěly sestry celá staletí. Pokud chtějí tentokrát uspět, musí čelit démonům ze samotného podsvětí i své minulosti. Vymaní se zpod kletby, nebo s nimi bohové rozehrají jinou hru?... celý text

Literatura slovenská Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Fragment (ČR)
Originální název:

Dcéra zimy, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dcera zimy. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (108)

MoireDeTardis
10.10.2024 3 z 5

Dobrej námět, zpracování bylo místy nezáživný. Nedokázala jsem se nadchnout a začíst, chyběla mi romance (víc Andreiie). Musím ale uznat, že zvraty se povedly a proto jsem se nakonec ustálila na 3 hvězdách.

Thalin
22.09.2024 5 z 5

Na knihu jsem narazila náhodou, zaujala mě obálka a anotace. A jsem opravdu příjemně překvapená. Českým autorům obecně moc nedám a už jsem četla pár zpracování slovanské mytologie, které byly spíš průměr. Ale tohle se opravdu povedlo a byl to, zatím, rozhodně nejlepší příběh na podobné téma, co jsem četla. Nijak mu neubližují časové skoky, které mohou být někdy matoucí, je tu tak akorát postav, sestry jsou sympatické a děj svižně ubíhá. Autorka si vykreslila skvěle svět a pojala celou mytologii srozumitelně a zábavnou čtivou formou. Nemám co vytknout, já si to opravdu užila.


BobanBawb
07.09.2024 5 z 5

Okamžitá srdcovka. Vynikající záležitost, od postav, děje, po hezké zpracování mytologie, které člověka nutí se o ni dále zajímat. Časové skoky super, dodávají na napětí. V podstatě není nic, co by mě na knize nebavilo, hořkosladký konec je jen třešničkou na dortu.
Plná palba a jednu hvězdičku navíc si domyslete za nááááádhernou obálku, miluju to.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (34. týden)

23.08.2021


Citáty z knihy (1)

Člověk by neměl zvát Smrtku na čaj, pokud si sám nechce usrknout.


Kniha Dcera zimy v seznamech

v Právě čtených16x
v Přečtených419x
ve Čtenářské výzvě60x
v Doporučených41x
v Knihotéce258x
v Chystám se číst350x
v Chci si koupit94x
v dalších seznamech9x