Smysl vraždy přehled

Smysl vraždy
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519783/bmid_smysl-vrazdy-JPB-519783.jpg 4 75 75

DCI Helen Laveryová série

1. díl >

Nic není takové, jak se zdá. První díl napínavé detektivní série. Anna Cottrellová zažívá zcela obyčejný den – až do chvíle, kdy ve svém bytě najde mrtvolu neznámého muže. Přestože popírá, že by měla s vraždou cokoli společného, důkazy ji neodvolatelně spojí s obětí. Detektiv šéfinspektorka Helen Laveryová vede své první vyšetřování vraždy, kterou obestírá síť lží a tajemství. Když zmizí člověk, k němuž má Anna blízko, Helen pochopí, že čas se krátí. Dokáže případ rozluštit dřív, než skončí v rukou zkušenějšího kolegy a než chladnokrevný vrah dokoná svůj zvrácený plán?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kniha Zlín

An Unfamiliar Murder, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smysl vraždy. Přihlašte se a napište ho.

london.calling
21.09.2024 4 z 5

Autorka tady v Británii vydala pěknou řádku knih ( o několika sériích ) a těší se velké čtenářské oblibě. Já jsem sáhl po českém překladu již přečtené série a zní to dobře. Je to svižné, čtivé, napínavé, dejte si to.

Jenny46
09.09.2024 4 z 5

Protože už vychází 3 díl a viděla nízké hodnocení, tak jsem si řekla, že detektivku vyzkouším...
První setkání s autorkou a určitě není špatný začátek, úplně plný počet nedávám, ale čtení nebylo špatné. Vyzkouším další díl

adela2035
25.08.2024 1 z 5

I přes docela slibný začátek kniha nenaplnila mé představy o kvalitní detektivce.
Spoustu šťourání v minulosti, které nikam nevede. Obsahlé kňourání hlavní vyšetřovatelky, které taky k ničemu není.
Hlavně že víme, že její syn chce být pilot a matku jedné z hlavních postav nechali rodiče před 30 lety samotnou doma. Díky za nic. Pokud to hraje v roli ve zbytku série, tak já už se to nedozvím, protože dalším dílům šanci nedám.
Jo a buď je to jen hrozným překladem nebo je stavba vět a slovní zásoba opravdu otřesná.

Brána pekel, Nelítostný princ a další knižní novinky (37. týden)

10.09.2023

Kniha Smysl vraždy v seznamech