Drákulova výzva přehled

Drákulova výzva
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/283006/bmid_deadpool-drakulova-vyzva-EJQ-283006.jpg 4 252 252

Deadpool série

Drákula si vybral nevěstu: sukubí královnu nemrtvých. Jeho sňatek s ní má ukončit eóny konfliktů a přivést svět monster pod jeho nadvládu. Má to ale jeden háček: k nalezení své nevěsty si najal Deadpoola. A náš starý neposeda Wade se pustí do vykopávání Drákulovy dlouho zakopané vyvolené jako psychotická verze Indiany Jonese. Tentokrát jde o všechno i jen o něco a občas i o úplné prdlajs. Jak se Deadpoolovi pod nohy pletou teleportující se zabijáci, řecké legendy a lovec upírů Blade, začíná být jasné, že ne každý je nesvatému manželskému svazku nakloněn. A když se pak Deadpool s nastávající nevěstou setká, rozklepou se kolena i jemu. A co teprve, až narazí na Nočního vlkodlaka a nejdoslovněji pojatou Fatální čtyřku všech dob. Když se pak rozpoutá obludná bitva monster, na stole zůstane ležet jediná otázka - jak daleko Wade zajde, aby svůj úkol splnil?... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew

Dracula's Gauntlet, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drákulova výzva. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
05.11.2024 4 z 5

Jestli máš rád komiksy tak se ti to bude líbit

MCGinger
24.03.2023 2 z 5

(SPOILER) Asi už doopravdy lámu nad Deadpoolem a celým Marvelem hůl. Líbil se mi první DP film, líbily se mi první dva komiksové sešity, které jsem četl. Ale když jsem našel Drákulovu výzvu jako další z komiksů, který by mě mohl bavit, tak jsem narazil.

Zaprvé jsem četl DP poprvé v češtině a opravdu si myslím, že překlad jeho vtípků jim bere jejich kouzlo. A zadruhé (a to hlavně) cca tak od půlky se z komiksu stala jen nesmyslná rubačka různých podivných a mně neznámých "pláštěnek" a příšer. V ději jsem se ztrácel, nedával mi moc smysl. Dočetl jsem to samospádem a na závěr mě aspoň potěšila "potitulková" scéna z nového romantického života DP.

Andys02
21.10.2022 5 z 5

Deadpool a jeho skvělý, urážející důvtip skoro na každé straně mi dokáže zlepšit den. Kdo má rád Deadpoola, komiks se mu určitě bude líbit.

Kniha Drákulova výzva v seznamech