Vzdor přehled
Sarah Crossan
Bea, Alina a Quinn jsou na útěku. Odstartovali povstání a byli nuceni odejít z kapsule, jediného místa, kde je dostatek kyslíku. Bea přišla o rodinu, Alina ztratila domov a Quinn výsadní postavení. Podaří se jim přežít v nebezpečné Divočině? Mohou dokončit revoluci, již začali? V patách jim je mladý voják ze Speciálních jednotek a jejich jedinou šancí je zůstat pohromadě, přestože je okolností nutí se rozdělit. Budoucnost lidstva je v ohrožení a tito čtyři mladí lidé se musí rozhodnout, kde leží jejich loajalita.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzdor. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER)
Krásné pokračování.
Po té co se Bea a Quinn dostanou z kapsule vydají se hledat Alinu a Silase do Sekvoje. Ve zničeném Lese naleznou Jazz, kterou vezmou sebou. K vytouženému cíli musí překonat mnoho překážek a je Sekvoj vážně to nejlepší řešení?
Kniha plná zvratů, zrad, překvapení a i úmrtí. V knize je mnohem více akce a bojů než v prvním díle. Stojí to všechno za to? A přinesou obeti to, co lidé dávno chtějí? Svobodu?
Musím říct že mne na konci kanuly slzy jako hrachy.
Tento díl mě bavil více než první. Skvělé pokračování. Jednoduchá, oddechová kniha. Určitě doporučuji.
Kniha Vzdor v seznamech
antiutopie, dystopie, kakotopie irská literatura nedostatek vzduchu postapokalyptická sci-fi
No, první díl jsem četla už několik let dozadu a tak jsem si ho spíš nepamatovala, takže druhý díl hodnotím nezávisle na prvním. Některý postavy fajn, zbytek mi postupně lezl na nervy, ke konci jsem čekala trochu víc. Ach jo, to nemůže být ve zničené budoucnosti jediný velitel, který by se choval aspoň trochu normálně a byl empatický a nesobecký egoista?