Nevěsta, kterou potkalo štěstí přehled
Janna MacGregor
Dědičky Cavenshamovy série
Nicholas St. Mauer, syn vévody z Rentonu, patří k nejlepším partiím v Londýně, ale do společnosti chodí jen zřídka, protože manželka je to poslední, o co stojí. Čest mu však velí dohlížet na lady Emmu Cavenshamovou, která se s oblibou vrhá do situací, jimž by se slušně vychovaná mladá dáma měla obloukem vyhýbat. Jednou dokonce na Nickovi ta troufalá uličnice vyloudila i polibek Emma nemůže popřít, že je jí společnost a náklonnost hraběte ze Somertonu příjemná, ale v jejím životě není pro muže místo. Dobře ví, že úděl staré panny není to nejhorší, co by ji mohlo potkat. Stále oplakává ztrátu drahé přítelkyně Leny a je odhodlaná dokázat, že v Lenině nečekaném úmrtí měl prsty její manžel, hrabě z Aultonu. Musí si pospíšit, protože hrabě je již na lovu nové manželky. Při honbě za spravedlností se však Emma dostane do kompromitující situace a její pověst se ocitá v troskách. Nick je dost možná jediný muž na světě, který bude mít dost odvahy pomoct Emmě v jejím boji a získat si její srdce.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2019 , Ikar (ČR)Originální název:
The Bride Who Got Lucky, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevěsta, kterou potkalo štěstí. Přihlašte se a napište ho.
SPOILER: Hlavní hrdinka mi byla moc sympatická - takový trochu rebel a to mám ráda. Do Nicka bych se taky dokázala zamilovat. Jediné, co mi zkazilo trochu celkový dojem byly opět ty nevkusné milostné scény, za to strhávám jednu hvězdičku
Tak ano, toto bolo lepsie ako prvy diel. Aj som si poplakala, aj sa zasmiala. Hlavna hrdinka je taka mala rebelka a sarmantny hrdina ma co robit, aby ju ochranil :)))
Knižní novinky (45. týden)
03.11.2019
Kniha Nevěsta, kterou potkalo štěstí v seznamech
2019 | Nevěsta, která měla smůlu |
2019 | Nevěsta, kterou potkalo štěstí |
2022 | Vévoda v pravý čas |
2023 | Jak se zasnoubit s hrabětem |
2021 | Nevěsta, která se nevzdala |
Tento příběh je už podstatně lepší než první díl. Téma se dost zabývá právy žen v daném období.