Volba přehled

Volba
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524115/bmid_volba-65268c7a36d8e.jpg 4 36 36

Dědictví dračího srdce série

< 3. díl

Breen se vzpamatovává z líté bitvy a srdceryvných ztrát. Pokus jejího dědečka, temného boha Odrana, ovládnout magický svět Talamh zatím nevyšel. V době zdánlivého klidu se ale Breen ve spánku zjeví zlé čarodějnice. Spolu s milovaným Keeganem je odhodlána čelit temnotě každou zbraní, již má k dispozici: mečem, kouzly i odvahou.

Literatura světová Mytologie Dívčí romány
Vydáno: , Alpress

The Choice, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Volba. Přihlašte se a napište ho.

Kudík
17.11.2024 4 z 5

Po veškeré té přípravě a dřině jsem čekala o chloupek více boje, anebo nebezpečí, přesto škoda všech ztrát, a to již od prvního dílu, ale zde došlo na draky a dlaka. :(
Velké pozitivum je to neuvěřitelné přátelství, které z knihy na světlé straně cítíte. To, jak by se každý za někoho obětoval, anebo hned pospíchá na pomoc. Líbil se mi zároveň přístup Keegana k Breen a bavilo jeho pojetí romantiky. :) Přesto jsem stále čekala na něco, co by víc objasnilo začátek prologu v "Procitnutí", a i když se mi toho nedostalo, jsem z této trilogie nadšená. Pozvolná proměna zakřiknuté hrdinky v odvážnou ženu, dceru Fey... trollů, draků atd., to je série "Dědictví dračího srdce". 4,5*

evineckY
05.09.2024 5 z 5

„Zlo je ohavné, ať na sebe vezme jakoukoliv podobu.“

V sérii je vystavěn svět, který se mi moc líbil, jejich krásné souznění, příroda,
draci, prolínání jejich světa s našim...
Spisovatelské nadání Breen - nejdůležitější KLÍČ,
- její nej kamarád Marco - jeho kuchařské nadání, tipy a kuchařka.
- samozřejmě její nejvěrnější a statečný Lotr :-)
Celou sérii se vine jemná romantická linka a hlavně boj dobra se zlem
a jak to chodí jen v pohádkách - dobro zvítězí :-)

Já chci víc.“
„Víc čeho? Víc než co?“
„Víc než se jen tak vézt. Chci přísliby, plány, závazky a všechno, co s nimi souvisí.“
Zíral na ni. „Nedal jsem ti snad náušnice, a přede všemi, kdo mají oči? Nevzala sis je?“
„Ano, a ještě jednou díky, ale…“
„K čertu s díky. Vzala sis je, nosíš je, tak je to vyřízené.“

petulkapeta
01.09.2024 5 z 5

,,Tady mám lásku, pomyslela si s úžasem. Přímo tady. Lásku, šanci, možnost volby."
Mě neskutečně bavilo být v tomto světě...a nerada se s ním loučím i když válka přináší oběti,konec je začátkem Brennina příběhu.

Kniha Volba v seznamech