Déjà vu přehled
David Urban
V polorozpadlém domě na okraji města se uprostřed tuhé zimy najde tělo bezdomovce v pokročilém stadiu rozkladu. Místo činu vypadá jako z hororu a poručík Eda Braun se nedokáže ubránit pocitu, že podobnou scénu už viděl. Je to jako déja vu. Jak se s kolegyní Dianou Černou ponořují do vyšetřování, zjišťují, že to nebyla jen domněnka – v domě už opravdu někdo zemřel. Jedná se o náhodu, nebo zlý úmysl? Případy zůstávají zahalené tajemstvím stejně jako starý dům. Kriminalisté však musí spleť otázek rozklíčovat včas, protože pokud jde skutečně o dílo vraha, brzy by mohl přijít k újmě další nevinný člověk…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Déjà vu. Přihlašte se a napište ho.

Ani o další detektivce páně Urbanově se asi nedá napsat nic zásadně negativního. V rámci možností i tentokrát vylovil z malého českého krimirybníčku zajímavý námět. Po celou dobu jsem se nemohl zbavit dojmu, že autor jede tak nějak na autopilota, děj ubíhá, hlavní hrdina je na stopě sériového vraha a... tak nějak nic: začátek, prostředek, konec. Bez velkých emocí, dramatického vyvrcholení.
Mapa z listí a další knižní novinky (15. týden)
09.04.2023
Kniha Déjà vu v seznamech
v Mé knihovně | 113x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
vraždy detektivní a krimi romány bezdomovci sérioví vrazi alkoholismus české detektivky a krimi staré domy kriminální thrilleryAutorovy další knížky
2021 | ![]() |
2022 | ![]() |
2021 | ![]() |
2020 | ![]() |
2023 | ![]() |
Autor je znalý práce u policie - popis je věrohodný a uvěřitelný. Zápletku má promyšlenou a vysvětlenou. Dobré poklidné čtení.