Dělat těžké věci přehled

Dělat těžké věci
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/141362/delat-tezke-veci-141362.jpg 4 12 12

Vzpoura teenagerů proti nízkým očekáváním. Bratři Harrisové povzbuzují mladé čtenáře, aby se v životě nepouštěli snadnou cestou, aby přijali zodpovědnost a aktivně využili čas i potenciál, který do nich Bůh vložil. Věřím, že ten, kdo tuto výzvu přijme a s odvahou vykročí ze svého bezpečí, bude svědkem Božího jednání ve svém vlastním životě i ve svém okolí. – Tomáš Coufal, šéfredaktor časopisu Život víry Tahle knížka mě opravdu povzbudila k tomu dělat těžké věci a znovu mi připomněla, že s Ježíšem není nic nemožné. Myslím, že je v ní něco, co vás nakopne jít do toho. – Týna, 16 let Předmluva od Chucka Norrise.... celý text

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: , Samuel
Originální název:

Do hard things , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dělat těžké věci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

ThrisaManx
27.04.2017 3 z 5

Já tuto rodinu Harrisnových moc nemusím. Všichni ve svých knihách hodně přehání a často píší bláboly. Kniha "Dělat těžké věci" je úžasná a v mnoha ohledech skutečně pravdivá, ale jak už to tak bývá, neskutečně přehnaná. Za přečtení to rozhodně stojí, dokáže inspirovat a motivovat a obsahuje spoustu moudrých myšlenek, které ale bohužel kluci často zveličují a kladou velkou důležitost na věci, které až tak důležité nejsou.

Vojslava
26.09.2016 4 z 5

Ačkoliv je kniha určena primárně teenagerům, nemohu říct, že by se z ní dospělý nemohl poučit. Jednak je to dobrý vhled (s přihlédnutím k tomu, že titul není úplně čerstvá novinka), jaký potenciál můžeme u mladých (i když jistě ne asi u všech) očekávat, na druhou stranu na změnu směrem k "dělání těžkých věcí" není nikdy pozdě, proto mnohé principy mohou inspirovat i dospělé. A mám-li vybrat pro mne osobně inspirující myšlenku, pak je to konstatování, zdali jsme křesťany pro to, co neděláme, nebo pro to, co děláme? Rozhodně zajímavý bod k úvaze!


Antis
13.12.2015 odpad!

Tímto prosím a žádám všechny teenagery i jejich rodiče, aby pro sebe/své děti laskavě zakoupili knihu, kterou nenapsala dvojice náboženských fanatiků. Tedy knihu jinou (kdyby si někdo nebyl jistý).

Toto není kniha pro mladé. Toto je kniha pro psychology a religionisty. Je to kniha pro každého, kdo chce pozorovat vliv indoktrinace nesmysly od útlého dětství na psychiku lidské bytosti.

Neříkám, že je závadné téma obecně, ale pokud nedokážete v knize, která není prvoplánově o náboženství, napsat jedinou stránku bez varianty na "chvalte Hospodina!", jste šílenec a rady do života od vás poslouchat nebudu. Tečka.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dělat těžké věci v seznamech

v Přečtených19x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených1x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst7x
v dalších seznamech1x