Delegátka pod rouškou nejistoty přehled

Delegátka pod rouškou nejistoty
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/472710/bmid_delegatka-pod-rouskou-nejistoty-VmE-472710.png 3 46 46

Přibalte si do kufru sbírku zábavných zážitků z odvrácené strany dovolené! Svět se poněkud zbláznil a už ani ta letní dovolená není, co bývala. Delegáti musí nyní řešit zcela nové problémy a situace. Jaká je vlastně ta hrstka klientů, které se poštěstilo vycestovat? A jak vypadá takový karanténní hotel se vším všudy? Zvu vás na řeckou dovolenou, která se odehrává v podivné době. V době, kdy „maska“ – řecký výraz pro roušku – plní i metaforickou funkci, protože ty látkové či papírové nejsou zdaleka jediné, které lidé nosí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Delegátka pod rouškou nejistoty. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (17)

mia.com
04.05.2024 3 z 5

Tak co si budem, zadne literarni veledilo to neni. Ale urcite nam to poskytlo sondu do zivota delegatky a cloveku se az nechce verit, jak brutalni ty lidi nekdy jsou. Pokud ovsem pracujete s lidmi (a je celkem jedno, v jakem oboru), tak tomu i uverite. Ja jsem zakotvila jako ridicka busu a na me jsou sice celkem hodni (klepy, klepy, klep), ale kolegove muzi maji casto silene historky, jak jsou na ne lidi sprosti a nadavaji jim hned do cujaku. Ja jsem celkem nekonfliktni clovek, hadky nesnasim, ale takovou Fennu bych zabila a nenechala si to teda libit. A mimochodem, ten konec mel znamenat navrat k zacatku knihy? To mi asi nejak uniklo... Jinak ja jsem spokojena, ze autorka psala tak, jak ji zobak narostl a nic neprikraslovala. Ono to tak proste chodi. Obzvlaste u sluzby, kterou si lidi plati. To maji pak dojem, ze za sve penize maji pravo na vse.

tereza1964
01.03.2024 4 z 5

Kniha mě bavila, stejně jako první díl. Není to žádná světová literatura, ale na večerní čtení po práci naprosto ideální.


DivkaNaKosteti
03.01.2024

První díl se mi moc líbil, takže jsem si pokračování nechtěla nechat ujít. Místy mi některé části příběhu připadaly trochu dokreslené, protože se mi nechce věřit, že by jeden člověk i během svého volna potkával v 99 % jenom ofrklé a hnusné lidi. Pokračování mě bavilo podstatně méně, než první díl, ale jako čtení během delšího cestování to není špatné.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (20. týden)

16.05.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Delegátka pod rouškou nejistoty v seznamech

v Přečtených59x
ve Čtenářské výzvě8x
v Knihotéce75x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit8x