Deň, keď pastelky dali výpoveď přehled

Deň, keď pastelky dali výpoveď
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401832/bmid_den-ked-pastelky-dali-vypoved-SNU-401832.jpg 5 101 101

Jedného dňa si Daniel chcel kresliť so svojimi pastelkami, ale namiesto nich našiel zväzok listov. Pastelky sa naňho nahnevali a viac už nebudú mlčať! Červená mu píše, že je prepracovaná, ružová sa cíti zabudnutá, žltá s oranžovou sa rozhádali, ktorá je farba slnka, iná si sťažuje, že je na papieri neviditeľná. Daniel chcel, aby jeho kamarátky pastelky boli šťastné. Vtom dostal nápad, ako si s tým poradiť… Deti, fanúšikovia humorných knižiek či začínajúci umelci si môžu pri čítaní listov predstavovať svoje vlastné humorné rozhovory s pastelkami a smiať sa rovnako ako autori tejto knižky, ktorá získala viacero ocenení a stala sa medzinárodným bestsellerom.... celý text

Pohádky a bajky Pro nejmenší
Vydáno: , Ikar (SK)

The Day the Crayons Quit, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deň, keď pastelky dali výpoveď. Přihlašte se a napište ho.

Bubo19
26.09.2024 5 z 5

Úžasná kniha pro děti o voskovkách, barvách a světě vůbec. Hravou formou vede děti k zamyšlení, nebo je může inspirovat ke kreslení zajímavých obrázků. Při čtení jsem se bavila, i když už dávno nejsem dítě.

Šebestová3
23.07.2024 5 z 5

Vynikající knížka i pro předčítání skupině dětí. S jednotlivými voskovkami se z příběhu dá vytvořit veselé divadlo a pohádku vizuálně ztvárnit. Ilustrace jsou neméně geniální.

elenai
25.06.2023 5 z 5

V knihovně mě hnedle zaujala, tak jsem ji vzala domů dceři na čtení. Moji milí, dcerka teď nechce číst nic jiného. Je to krásně zpracovaná, barevná, velmi vtipná knížka s prima nápadem, který jsem ocenila i já jakožto dospělé přerostlé dítě. :-) Moc mě
totiž baví se vžívat do rolí jednotlivých voskovek.95%

Knižní novinky (2. týden)

03.01.2019

Ocenění knihy (1)

2013 - Goodreads Choice Awards (Best Picture Book)

Kniha Deň, keď pastelky dali výpoveď v seznamech