Deníček Camille G: Spešl přehled

Deníček Camille G: Spešl
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507913/bmid_denicek-camille-g-spesl-63a403910f4d1.jpg 4 37 37

Bláznivá skorobloncka opět v akci. A bude to dost spešl! Připravte se na pořádnou extra porci smíchu, se kteró se lehce přehópnete i přes ty nejvíc depkoidní měsíce v roce. Tentokrát jsem na sebe práskla nejvíc ultra trapasy z mýho života od mala až po dospěláka, o kterých jsem si myslela, že zůstanó jen k pobavení v rodině. Ale! Jelikož se jedná o spešl smíchoknihu, tak je to venku, a vy si držte kastle, ať se vám nestane při čtení, že se smíchy po... jako já v některých příhodách.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deníček Camille G: Spešl. Přihlašte se a napište ho.

DavidŠebesta
13.05.2023 5 z 5

Jsou to příběhy ze života, a proto určitě pobaví.
Prostě legrace. Jen to nesmí číst puritáni, lidé, kteří nemají skvělý smysl pro humor.
Člověk se u toho chechtá až brečí. A nejen to.

Určitě doporučuji pro "normální" lidi, kteří se rádi zasmějí a jsou v pohodě. Už se moc těším na další vydání!!

25cent
13.05.2023 5 z 5

Po přečtení má člověk pocit, že je s Kamčou kámoš celý život. Vše prožíváš jak Bastian s Átrejem v nekonečném příběhu, úplně tě to pohltí ... víc nemám co dodat... jo max. Jen tak dál holka, žerem Tě

Mikik
13.04.2023

Naprosto fékální styl humoru. Některé věci by prostě měly zůstat v šuplíku a nikdy nespatřit světlo knižního světa.

Kniha Deníček Camille G: Spešl v seznamech