Denník malej blondínky 2 - Opäť v škole přehled

Denník malej blondínky 2 - Opäť v škole
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/392102/mid_dennik-malej-blondinky-2-893-392102.jpg 4 40 40

Každý vraví, že písanie denníka v dnešnej dobe je dobré len asi pre ódéčka = OD = obmedzené debže. Myslela som si to tiež, než som zistila, že to má veľké výhody. Môže to poslúžiť na oblafnutie neskorších generácií. Keď si v ňom budú listovať, povedia si, že tá ich praprababička (= ja) bola asi šibnutá, keď si vtedy v dobe blogov a FB písala denník. A vôbec nebudú tušiť, že bola vlastne prefíkaná, pretože to robila kvôli prapraprababičke (= moja mama), aby mala pokoj. Ak niektorú z vás tiež nútia do písania denníka, radím vám dobre, choďte do toho, nech to máte s rodičmi v pohode! Nechám vás do svojho denníka nakuknúť. Ale to vám vravím, mojej mame ani muk!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Denník malej blondínky 2 - Opäť v škole. Přihlašte se a napište ho.

jaja4
16.07.2018 3 z 5

Vtipné to je, ale tak nejak stále rovnako. 2 ma bavila o dosť menej než 1, takže 3 už čítať nebudem.

PoppyDarkgreen
02.06.2018 5 z 5

Na další stránky téhle knížky jsem vždycky byla natěšená, co se asi dalšího stane? Nepředvídatelné a srandovní :D

l001
01.07.2016 5 z 5

Jako vždy se mi to moc líbilo!

Kniha Denník malej blondínky 2 - Opäť v škole v seznamech

v Mé knihovně25x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Autoři knihy