Deník odbarvené blondýny IV. přehled
Božena Svárovská (p)
Deník odbarvené blondýny série
< 4. díl
Kdo by čekal, že zrovna odbarvená blondýna Božena Svárovská se dokáže usadit, zamilovat a dokonce snad založit rodinu, tomu by se členku klubu Neprovdatelných jen vysmály. A najednou je to tady. Božena Svárovská přichází s dalším deníkem a najednou místo plastických operací řeší rostoucí těhotenské břicho, hledání ideálního muže vyměnila za snahu nepokazit vztah s NÍM a alkoholové kocoviny se proměnily na ranní nevolnosti. A všichni kolem si na ní musí dávat pozor, protože je ještě víc náladová, děsně plačtivá, hystericky žárlivá, pořád naštvaná a hlavně vytočená, když se jí někdo pokusí tvrdit, že těhotenství je nejkrásnější období v životě ženy.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deník odbarvené blondýny IV.. Přihlašte se a napište ho.
čekám jestli nevýjde 5.díl,to bych byla raodstí bez sebe :-)dost mi to chybí :-)uvítala bych ji.
Deník odbarvené blondýny od prvniho do posledního dílu jsem přečtla téměř jednim dechem. Super jsem se nasmála a nikdy by mě nenapadlo, že se za autorstvím této knihy skrývá mužské pohlaví :)
Kniha Deník odbarvené blondýny IV. v seznamech
2020 | Slunečná |
2007 | Deník odbarvené blondýny |
2024 | Slunečná 6 - Pokračování vašich oblíbených příběhů |
2021 | Slunečná 3 - Pokračování vašich oblíbených příběhů |
2008 | Deník odbarvené blondýny II. |
První dil a druhý celkem fajn, Božena je Božena a i jsem se zasmala, ale tento díl u mi nějak nic nedal na čtení