Deník snů přehled
Caitlin Keegan
Výpravná knížka se zajímavým designem, kterou autorka podmanivě ilustrovala, přináší základní informace o spánku i snění a základní rady pro zachycování snů. Výklad mnoha častých i vzácnějších symbolů, jež se ve snech objevují, je abecedně uspořádaný a doprovází ho řada přehledných tematických tabulek. Zbývající stránky jsou vyhrazeny pro zaznamenávání. Deník je určen všem, kdo mají zájem o rozbor vlastních snů a nalezení jejich skrytého smyslu.... celý text
Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná
Vydáno: 2020 , PragmaOriginální název:
Dreamer´s Journal: An Illustrated Guide to the Subconscious
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deník snů. Přihlašte se a napište ho.
![klara225 klara225](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/163667/m_163667-2Qk.jpg?v=1486315424)
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
Zbytečně vyhozené peníze. 1 hvězda za nádhernou obálku. Bohužel jsem si knihu zakoupila přes eshop a netušila jsem, že textu je jen 25 stran, zbytek jen místo pro poznámky. U většiny pojmů je navíc odkaz na jinou stranu, takže nejen, že je pojmů málo, ještě jich tam je spousta z nich uvedena 2x.
Knižní novinky (18. týden)
26.04.2020
Kniha Deník snů v seznamech
v Mé knihovně | 2x |
Je to takový hezky vyvedený deníček na zapsání snů...doufám, že ten můj nikdo nenajde. Pro psavce doporučuji, ale odborný obsah opravdu nemá.