Vytí na měsíc a jiné trapasy přehled
Tim Collins
Deník úúúplně obyčejného upíra série
< 3. díl
Jsem Luke Thorpe a je mi patnáct. Ve škole mi jde matika, za to sport je tragédie. No co, to by se dalo přežít. Nejhorší je, že nejsem tak úplně normální... Docela nedávno jsem zjistil, že jsem vlkodlak. Znáte to, dlouhá srst, špičaté zuby a vytí na měsíc – to umí pořádně zkomplikovat život. A když se poblíž objeví úhlavní nepřítel vlkodlaků, je na problém zaděláno.... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2013 , Fragment (ČR)Originální název:
Hairy But Not Scary, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vytí na měsíc a jiné trapasy. Přihlašte se a napište ho.
Z onoho ,,3. dílu" deníků od Tima Collinse jsem krapet rozpolcená, jelikož prvních cca 80 stran mne příběh nijak neoslovil, neboť byl takový obyčejný a nijaký, avšak po té 80 straně jsem se konečně do děje začetla a vžila. Asi to bylo tím, že první část knihy byla o Lukovi, který o své pravé totožnosti doposud neví a jež popisovala obyčejný život s patrnými podivným příznaky a až od druhé části se Lukův život stával více akčním a originálním a děj začínal mít spád a čtivost díky svým událostem. Možná s tímto souvisí i fakt, že mám méně ráda vlkodlaky než upíry, kteří do příběhu vstoupili až později (na přelomu druhé a třetí části). Nevím, každopádně tento ,,díl" se mi líbil méně než předešlé ,,díly"/deníky od tohoto autora, ale i přes pomalejší rozjezd musím tuto knihu DOPORUČIT všem milovníkům fantasy příběhů/knih a nadpřirozených bytostí! Za originalitu a souboj mezi ,,dvěma druhy nadpřirozených bytostí" nejde ani tento deník opět neohodnotit velmi pozitivně/kladně.
Kniha Vytí na měsíc a jiné trapasy v seznamech
2012 | Moje "super" rodinka |
2013 | Vytí na měsíc a jiné trapasy |
2012 | Fakt "šílenej" rok |
2018 | Deník vlogerky |
2019 | Hoď se do klidu |
Tato kniha není špatná, jen to není pro mojí věkovou kategorii. Moc jsem nesoucítila s hlavní postavou. Autor určitě špatně nepíše jen míří na dětské publikum, a příběh je až moc jednoduchý a odhadnutelný.