Denní lodník přehled
Pavel Tylšar
Denní lodník je fantastickým příběhem čtyř přátel - lodníků, kteří se vydali hledat pravdu po řekách a mořích i napříč časem "Poemovou archou". V podtitulu knihy je napsáno, že se jedná o "první fuscheristický cestopis". Jak uvádí autor v prologu knihy, čtyři lodníci - fuscheristé fušují úplně do všeho. Jsou neznalí, nešikovní, ale chtějí. V cestování časem se setkávají v bizarních situacích s proslulými cestovateli lidské historie a přetvářejí s nimi dějinné události. Text srší vtipem, poznatky z historie a místopisu a nečekanými eskapádami hrdinů.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Denní lodník. Přihlašte se a napište ho.
Přestože to není můj šálek kávy, tahle knížka je povedená. Vyšla vlastním nákladem, což podle mé zkušenosti většinou znamená nezvládnutý design, tady to ale vůbec neplatí, knížka je vizuálně nádherná. Obsah je pak doslova přehlcen slovními hříčkami a všemožnými odkazy na různé historické události. Jak jsem řekla, můj šálek kávy to není, ale rozhodně se tím nenechte odradit a dejte knížce šanci.
Kniha Denní lodník v seznamech
2014 | Fuga zní dvěma hlasy |
2019 | Denní lodník |
2018 | Most do Brooklynu |
2016 | Requiem za cvoky |
Krásně provedená knížka, pěkné ilustrace. Velice vtipná a poučná, dlouho jsem se tak nebavila. Diky autorům. Za mě pět hvězdiček