Denník mimoňky: Zápisky z nie príliš radostného života přehled
Rachel Renée Russell
Deník mimoňky / Nikkine denníky série
Tínedžerka Nikki Maxwellová prichádza na súkromnú školu len vďaka otcovi, ktorý ju má vo svojom deratizačnom rajóne. Márne sa snaží skamarátiť so spolužiačkami a túži byť ako ony vtipná a v kolektíve obľúbená. Keď praskne, že jej otec je deratizér, spolužiačky ju šikanujú ešte viac. Nikki pochopila, že priazeň dievčat si nikdy nezíska, veď ani nemá kúlový iPhone. Brandon, najobľúbenejší chalan v škole, však odhalí jej maliarsky talent a superakcia s tetovačkami a prvé miesto v súťaži odrazu všetko zmenia. A Brandon si ju všíma stále viac... Prvý diel ilustrovaných Nikkiných denníkov otvorene a vtipne mapuje radosti i strasti tínedžerského života.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: 2015 , Albatros (SK)Originální název:
Tales from a not-so-Fabulous life, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Denník mimoňky: Zápisky z nie príliš radostného života. Přihlašte se a napište ho.
Ač je to příběh dívky, která je ještě na základní škole (já jsem po ukončení zš už 12 let, šílený), tak i tak mě příběh bavil.
Upřímně, tuhle knížku snad ani nejde číst seriózně, když je vám více než 14. Což postavě je 14. Nicméně tyhle knížky jsem jako malá měla fakt ráda, ale jinak je to vlastně strašně jednoduché a někdy až lehce hloupé. Já si to ale stejně užívám a směju se tomu i v 15
Kniha Denník mimoňky: Zápisky z nie príliš radostného života v seznamech
2011 | Příběhy z neslavnýho života |
2012 | Příběhy neoblíbený pařičky |
2013 | Příběhy netalentovaný pop hvězdy |
2015 | Příběhy nestylový TV celebrity |
2017 | Deník Mimoňky : Příběhy neschopný psí chůvy |
Geniální autorka!!!!Moje dcera 11let nerada čte,vždy jsem ji musela do čtení nutit..Tohle je její první kniha v životě co jí šíleně bavila a četla jak život.Bravo!!!!