Den, kdy je dobré zemřít přehled
Simon Kernick
Dennis Milne série
< 2. díl
Příběh Dennise Milneho, který se rozhodne i navzdory nebezpečí vrátit do Anglie pomstít smrt přítele. V patách jsou mu však největší zabijáci londýnského podsvětí. Hlavní hrdina, kdysi jeden z nejlepších londýnských policistů, měl ve svém životě bohužel smůlu. Omylem zastřelil někoho, koho neměl a proto se dal na zběsilý útěk. Dennis se skrývá v cizí zemi, kde se dozvídá o smrti svého přítele-policisty. Nakonec se odhodlá k riskantnímu kroku, vrací se do Londýna, kde pomstí smrt přítele za cenu vlastního života.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2008 , Mladá frontaOriginální název:
A good day to die, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Den, kdy je dobré zemřít. Přihlašte se a napište ho.
Volné pokračování s bývalým policistou Dennisem Milnem. Ten se vrací do Londýna, aby pomstil vraždu svého přítele a parťáka a pokusil se objasnit starý případ, který je s tím spojený. Znova dobře napsané, hodně drsné a odhalování pravdy je taky s překvapivým rozuzlením. 4/5.
Kniha Den, kdy je dobré zemřít v seznamech
2013 | Obležení / Ve stínu jabloní / Dřív než půjdu spát / Napřed ženy a děti |
2008 | Den, kdy je dobré zemřít |
2004 | Záležitosti kolem umírání |
2011 | Neúprosný |
2006 | Vražedná výměna |
Docela čtivá detektivka. Ač je tam spousta mrtvol, napsáno vtipně a zlehčeně. Závěr mě dost překvapil.