Depešáci přehled

Depešáci
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539883/bmid_depesaci.jpg 4 11 11

Trnitá cesta dvou kamarádů ze socialistického zapadákova na koncert Depeche Mode. Adam a Martin, dva učni ze socialistického zapadákova, se vydávají na honbu za lístky na legendární koncert Depeche Mode v Praze v roce 1988. Rozprodávají sbírky plakátů, staré zásoby céček a shánějí peníze po korunách, jen aby mohli vidět svou milovanou kapelu. Depešáci jsou mnohovrstevnatým příběhem o síle přátelství, o obyčejném životě na sklonku socialismu v barvách průmyslového města, ale především o nekonečné lásce k hudbě, která dokáže osvobodit nejhlubší zákoutí člověka i světa kolem něj.... celý text

Komiksy Literatura slovenská
Vydáno: , CPress
Originální název:

Depešáci, 2023


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Depešáci. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (5)

arion92
31.08.2024 4 z 5

Príjemná oddychová, pri ktorej som si zaspomínal na časy, kedy sa mládež delila na depešákov a metalistov. Aj napriek pár udalostiam, pri ktorých autor veľmi tlačil na pílu (osožáci, Gore) a jednej časti, ktorá tam bola navyše, knihu hodnotím pozitívne. Možno o 3-4 roky, keď budú moje deti vo veku Adama, im dám prečítať túto knihu :-)

Renike
22.08.2024 5 z 5

Jo, Adamovi jsem fandila :) Byla to pro mě nostalgie, s Adamem jsem sice stejný ročník, ale já sem se dostala až na další koncert v Praze v roce 1993. Byl to takový zážitek, že mě to pronásledoval celý život a jezdívám na DM koncerty pořád a pořád, nevynechávám žádný Tour. Depešáčka na celý život!

" -Víte, že jste právě vezl kapelníka Depeche Mode?
- No to určitě. A moje babička je Madonna, ušklibl se taxikář." :)))


jan6012
14.07.2024 5 z 5

Skvělá oddechovka a úplně jsem se viděl na místě hlavního hrdiny. Zrovna v roce kdy tady měli DM koncert jsem je poprvé slyšel na kazete. A za rok už jsem byl jejich věrný fanoušek. A naštěstí jsem pak par dalších koncertu zažil.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Depešáci v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených18x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit2x