Deset let s Václavem Havlem přehled

Deset let s Václavem Havlem
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483024/bmid_deset-let-s-vaclavem-havlem-qZH-483024.jpg 5 240 240

Unikátní vzpomínky prezidentova mluvčího. Ladislav Špaček pracoval v letech 1992-2003 jako mluvčí prezidenta Václava Havla. Ve své knize vzpomíná léta strávená po boku Václava Havla, na zážitky z četných prezidentových zahraničních cest, jeho vztahy se světovými státníky a politiky, domácí cesty, vztahy mezi V. Havlem a V. Klausem, Havlovy zápasy s nemocemi, obě dvě prezidentovy manželky nebo vztahy prezidenta s médii. Knihu doprovázejí unikátní, zčásti poprvé publikované snímky "hradního" fotografa Karla Cudlína.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deset let s Václavem Havlem. Přihlašte se a napište ho.

sadlo
03.09.2024

Moje oblíbená kniha, několikrát přečtena.

Venda32
13.03.2024 5 z 5

Bylo to jiné, než jsem čekal. Naštěstí. A mrzí mě, že jsem knihu měl tak dlouho na svém seznamu.
Milé vzpomínky. Nic na sílu, přesto z knihy vycitite respekt pana Špačka k Václavu Havlovi. A sami začnete cítit to samé.

Anasa
09.03.2023 4 z 5

Nejdřív nadšení, bylo skvělé nahlédnout do zákulisí a poznat lidskou stránku výjimečného člověka, ale i politiky. Pak jsem si občas řekla, že něco bych i vynechala. Přestaly mi vyhovovat kapitolky laděné tematicky a zatoužila jsem po chronologii. Je to jako vždy, když čtu povídky, příběhy - trochu to zakolísá, něco mne nadchne, něco se mi zdá dobré, něco mne nezaujme. Jako celek se mi vzpomínky líbily.

Kniha Deset let s Václavem Havlem v seznamech