Jedna malá lež přehled
Kathleen A. Tucker
Deset malých nadechnutí série
Livia byla vždycky „slečna Dokonalá“, ale po nástupu na prestižní univerzitu zjišťuje, že to s ní zase tak skvělé není. Musí zvládnout první porážky, deziluzi, přizpůsobit své plány do budoucnosti a hlavně změnit přístup sama k sobě. A do toho se jí ještě připlete láska… Není divu, že v tom víru změn natropí pár chybiček. Jenže chyby jsou od toho, aby se napravovaly, a nová Livia bude možná ještě mnohem zajímavější osobnost než ta, za kterou se kdysi považovala. Z cyklu Ten Tiny Breaths (2)... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , BaronetOriginální název:
One Tiny Lie, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jedna malá lež. Přihlašte se a napište ho.
Dalsi emocni smrst, sice ne tak velka jako u jednicky, ale i tak dost vyznamna. V urcite rovine i pomerne osobni. Kazdopadne jednoznacne to bylo na muj vkus dost divci, vicemene YA cetba oproti Kacey, kde to vyznivalo o moc vic dospele. No a doktor Stayner, to je vlastne uz trochu i fantasy zanr no ne? :)) Takze od vseho trochu.
Uvidime, cim prekvapi Cain.
Druhý díl série mě bavil o chloupek méně než první. Ale celá série nutí člověka se zamyslet nad postavami jejich životy a starostmi. Kniha je čtivá, není tak náročná, ale nepočítejte s odpolední oddechovkou, která na Vás nic nezanechá. Ještě dlouho po přečtení jsem na postavy myslela a je to dobře, že nás knihy donutí se zamyslet na životem.
Kniha Jedna malá lež v seznamech
přátelství tajemství první láska sourozenci pro dospívající mládež (young adult)
2015 | Deset malých nadechnutí |
2015 | Jedna malá lež |
2015 | Čtyři vteřiny rozhodnou |
2015 | Pátá cesta k pádu |
2024 | Osud hněvu a plamene |
Nádherný příběh plný emocí.Miluju příběhy s vysokoškoláky a tady to bylo ještě s vážným tématem, určitě si přečtu i další knihy od autorky