Deštivý den přehled

Deštivý den
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/207509/mid_destivy-den-k0c-207509.jpg 4 89 89

Velmi silný, intimní a citově nabitý příběh mladé ženy, vlastně ještě dívky, která v jediném okamžiku přichází o skvělého partnera i malou holčičku a která jen po drobných a opatrných krůčcích hledá nové naplnění svého osudu, je důvěrnou výpovědí o cestě z hlubiny osobní tragédie k dalšímu životu, ke kráse všedních i nevšedních okamžiků i k novým přátelstvím a skutečné lásce. Ale nic není jednoduché, do cesty se jí náhle staví šokující překážka a příběh s téměř detektivní zápletkou míří k překvapivému finále. Dramatický děj autor oživil milým humorem. Prostě, upřímně a čistě napsaná kniha, která jistě zasáhne všechny čtenářky (i čtenáře) nejen věrohodností osobního prožitku, ale především tím, co nepochybně nabízí v první řadě: totiž naplněním naděje, že i ten nejtemnější mrak má stříbrný okraj.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deštivý den. Přihlašte se a napište ho.

pegasek
25.10.2022 5 z 5

Ke knize jsem se po letech vrátila.Moc mě mrzí,že autor této knihy už nežije,protože bych byla velmi zvědavá na další jeho knihy.Pribeh se mi líbil poprvé a i dnes.je to silný příběh a chvilkami bylo těžké knížku číst,protože bolest kterou hlavní hrdinka prožila byla příliš hmatatelná,příliš skutečná.Doporucuji knížku přečíst ostatním i s odstupem času

Shardlake
27.01.2020 3 z 5

Na začátku příběhu čtenáře až mrazí. O mladé ženě, která ztratí své nejbližší a o tom, jak se snaží znovu žít a najít nový smysl života.

hellena1523
19.08.2018 4 z 5

Knihu jsem i já dostala s věnováním od autora, za což moc děkuji! :)
Přečetla jsem si ji jak já, tak maminka, což asi hodnocení výrazně pomůže. Mě příběh zas až tolik neoslovil, neboť to nebyl můj šálek čaje, ale maminka byla nadšená.
Nakonec, když jsme si o knize povídaly, dospěly jsme k tomu, že je moc hezky napsaná; velmi dobře se čte, takže bych to viděla na takový zdařilý, lepší průměr, který asi neosloví každého, ale myslím si, že pro určitou cílovou skupinu je perfektní.

Kniha Deštivý den v seznamech

prvotina tragédie ztráta blízkých poslední kniha autora

Autorovy knížky

Jiří Kostka