Predátor přehled

Predátor
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458869/bmid_predator-Bt6-458869.jpg 5 87 87

Detektiv Anton Brekke série

Predátor je dílem, v němž není nouze o překvapivé zvraty. Oscar Fiva si odpykává osmiletý trest za vraždu svého přítele Henrika Zahla. Fiva tvrdí, že je nevinný, a policie nikdy nenašla tělo. Když se Zahl zničehonic znovu objeví, autority čelí právnímu skandálu. Policie zároveň objeví tělo nedávno zavražděné oběti – případem je pověřen detektiv Anton Brekke. Do Norska mezitím přijíždí francouzský nájemný vrah s pokyny, které obdržel od již zemřelého muže. Anton je nucen bojovat se silami, jež jsou mocnější, než by si kdy dokázal představit, zatímco už se schyluje k dalšímu zabití.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Omega

Rovdyret, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Predátor. Přihlašte se a napište ho.

Lavender756
06.10.2024 5 z 5

Super čtení! Zatím nejlepší díl ze všech. Napínavé od začátku až do konce, bez průtahů, postavy byly uvěřitelné a snadno se s nimi člověk sžil. Doporučuji!

konicekbily
29.12.2023 5 z 5

Velice hezky promyšlená a dobře zpracovaná zápletka, s efektním prostřídáváním současného děje s tím předchozím, "bez-vatový " děj ubíhá rychle kupředu a nenudil jsem se při čtení. Maličká chybička pachatele nastavená autorem v závěru je sotva postřehnutelná, ale hezky vysvětlená!

Kubajzz
13.12.2023 5 z 5

Super, stejně jako předchozí díly. Knížka pomalu nešla odložit a konec mě nakonec docela překvapil :-) Rozhodně knihu doporučuji a jdu na další díl ;-)

Knižní novinky (11. týden)

14.03.2021

Kniha Predátor v seznamech

Norsko severská krimi falešná obvinění falešné učení

Jan-Erik Fjell
norská, 1982