Temná hra přehled

Temná hra
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496948/bmid_temna-hra-rC9-496948.jpg 4 216 216

Detektiv Henry Ford série

1. díl >

Má tajemství, co ho možná zničí. Předtím ale musí dopadnout vraha. Čerstvě povýšený inspektor Henry Ford je povolán k vyšetřování dvojité vraždy. I přes nedostatek indicií tuší, že za vším stojí sériový vrah. Ford totiž z vlastní zkušenosti dobře ví, jak po sobě zločinci zahlazují stopy. Před lety přišel o manželku při horolezecké nehodě, kterou sám způsobil. Ponurou pravdu se snaží utajit před svým synem i novou partnerkou, s níž spolupracuje na případu. Dokáže celou situaci ustát dost dlouho na to, aby zabijáka zastavil? První díl Temné detektivní série.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Kniha Zlín

Shallow Ground, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temná hra. Přihlašte se a napište ho.

astroweb
předevčírem 2 z 5

Začátek dobrý, postupně jsem se začínal nudit. Pomalé rozjíždění pátrání, které vůbec nebylo napínavé, což potvrdil i stejně podobný závěr.

jarda007
03.12.2024 3 z 5

Pan detektiv je suchar, forenzní doktorka génius s Aspergerem a vrah je chytrej a zároveň blbej.
No hlavní hrdina mě není dost sympatický abych s ním pokračoval. Jinak je to taková průměrná detektivka.

Liss93
23.11.2024 3 z 5

Vzhledem k tomu, že vraha znáte už v první třetiny knihy, se zbytek strašně táhne. Ford se utápí v sebelítosti a upřímně se asi na vedení policejního týmu nehodí. A milostná linka se vynořila zčista jasna, a ještě k tomu s někým s Aspergerem... No, nevím, nepůsobí to uvěřitelně.

Ostrov tajemství, Hra na schovávanou a další knižní novinky (3. týden)

14.01.2024

Uchvatitelé říší, Má druhá šance a další knižní novinky (30. týden)

24.07.2022

Kniha Temná hra v seznamech