Otazníky detektiva Štiky 2 přehled

Otazníky detektiva Štiky 2
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543648/bmid_otazniky-detektiva-stiky-2.jpg 5 5 5

Detektiv Štika série

< 2. díl

Otazníky detektiva Štiky patří mezi komiksy, které si oblíbilo hned několik generací čtenářů. Vycházel v časopise Ohníček více než deset let a kreslil ho nejdříve černobíle, později barevně významný malíř Jiří Kalousek. Obtloustlý detektiv v nich řeší zapeklité případy a úlohou čtenářů je odhalit jejich řešení. V tomto druhém dílu výboru z případu detektiva Štiky přinášíme takřka sto nových případů od ročníku XXIII z roku 1972 až do ročníku XXXVI z roku 1985. Kniha je určena pamětníkům časopisu Ohníček, ale stejně tak potěší i dnešní děti, protože veselý detektiv s tlustými obroučkami je i dnes stále populární.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Otazníky detektiva Štiky 2. Přihlašte se a napište ho.

Varjohukka
20.01.2025 4 z 5

Otazníky detektiva Štiky si pamatuji z dětství z časopisu Ohníček. Ráda jsem si četla jeho příhody a snažila se vydedukovat, kdo byl pachatelem nějakého zločinu a jak na to detektiv Štika, obrýlený sympaťák, přišel.
Dcera má také ráda řešení všelijakých záhad a pátrání po správných odpovědích, takže když jsem tuhle knihu zahlédla před Vánocemi v obchodě, neváhala jsem a nejen z nostalgie ji koupila. Dcera ji pak našla pod stromečkem. Každý den jsme potom večer před spaním společně vyřešily pár případů. Některé nás bavily více, některé méně. Některé byly jednoduché, jiné nás dokázaly chvilku potrápit. Některé z prvních byly černobílé a další pak barevné. Ke konci už se ale některé případy trošku opakovaly a tím ztratily na zábavnosti.
Celkově ale hodnotím velmi kladně.

Kniha Otazníky detektiva Štiky 2 v seznamech

v Mé knihovně5x