Děti jsou taky lidi přehled

Děti jsou taky lidi
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501575/bmid_deti-jsou-taky-lidi-zHP-501575.JPG 4 191 191

Autentické příběhy, které vám budou povědomé: jak výchova a dětství formují naši dospělost. Kniha Děti jsou taky lidi autorky Zdeňky Šíp Staňkové. Délka knihy je 304 stran a doprovázejí ji ilustrace Petry Svobodové. Předmluvu ke knize s autentickými příběhy traumatu napsaly psycholožky Jana Nováčková a Jana Kubíčková.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Děti jsou taky lidi. Přihlašte se a napište ho.

Romanka89
08.11.2024 5 z 5

Naprosto skvělá kniha. Knih o respektujícím rodičovství už jsem přečetla troufám si říct mnoho, často se témata samozřejmě opakují a každá je napsaná trochu jinak, ale tahle je výjimečná v tom, že je proložená autentickými příběhy lidí, co zažívali v dětství a jaké to na nich zanechalo následky. I ten, co obhajuje tělesné tresty, snad musí pochopit, že trestání, vydírání, psychické týrání, ponižování a znevažování pocitů dětí není ta správná výchovná cesta. Některé knihy ze seznamu doporučené literatury jsem už četla, k některým se třeba ještě dostanu. Díky za tu knihu, za to, co Zdeňka dělá. Doporučuji i její videa na fb Děti jsou taky lidi.

Vendulik
22.10.2024 4 z 5

Kniha se mi dostala do rukou kvůli osobnímu rozvoji ale vadí mi, že autorka vůbec nebere, že má taky někdo jiný názor a bere jen ten svůj pohled na svět.

Příběhy lidí, kteří přispěli a obohatili knihu svým osobním příběhem, klobouk dolů a soucítím s Vámi. Nevím podobným jsem si taky prošla a to je důvod,.proč jsem si knihu přečetla.

maruska93
10.10.2024 5 z 5

Jsem ráda, že jsem knihu četla. Bylo to náročné čtení, ale mnohé mi otevřelo oči a pomůže mi to v práci na sobě a zlepšení přístupu k dětem i dospělým.

Kniha Děti jsou taky lidi v seznamech