Vládci hlubin přehled
Wolfgang Hohlbein
![Vládci hlubin Vládci hlubin](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20862/vladci-hlubin-20862.jpg?v=1245439280)
Děti kapitána Nema série
Děti kapitána Nema – Mike a jeho přátelé, se s ponorkou NAUTILUS ocitnou na mořském dně, ve fantastickém světě korálových útesů, kde žijí lidské bytosti. Serena, poslední princezna z bájné Atlantidy, využije svých magických sil a chce nad nimi získat vládu. Aby posádka NAUTILU mohla uniknout z říše Sereniných předků, musí Mike se svým přítelem, jednookým Astarothem, vejít do tajuplného podmořského města a tam se utkat se záhadnou bytostí...... celý text
Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: 2000 , AmuletOriginální název:
Die Herren der Tiefe, 1995
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vládci hlubin. Přihlašte se a napište ho.
![anibeni anibeni](https://www.databazeknih.cz/img/users/33_/33148/33148.jpg?v=1381127974)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Tahle kniha - třetí díl ze serie Děti kapitána Nema, se mi zatím líbila nejméně, přesto je to ale kmiha dobře napsaná a napínavá.. Těším se, až se do čtení této serie pustí moje děti..
![Posli Posli](https://www.databazeknih.cz/img/users/32_/32368/32368-VnW.jpg?v=1432469190)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Četla jsem dva díly, když jsem byla menší a prostě jsem k tomu musela vrátit. Je to malá knížka, kterou má člověk hned přečtenou. Jedna z mých oblíbených knížek pro děti.
Kniha Vládci hlubin v seznamech
v Mé knihovně | 65x |
2011 | ![]() |
2010 | ![]() |
1993 | ![]() |
2007 | ![]() |
1999 | ![]() |
Četla jsem to cca před 12 lety, ale tahle série mě fakt bavila :-)