Děti systému aneb Juvenilní justice nezákonného odebíraní dětí z biologických rodin přehled
Helga Scharschmied (p)
Kniha s názvem Děti systému aneb Juvenilní justice protizákonného odebírání dětí z rodin je pokračováním autobiografické knihy Helgy Scharschmied s názvem Už nejsem Tvá dcera aneb Upřímná zpověď adoptovaného dítěte, od které uplynulo již pět let, během kterých se stal v České republice zlomový soudní verdikt. Poprvé v historii bylo soudem zrušeno nezrušitelné osvojení z roku 1975, které bylo protizákonné.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Děti systému aneb Juvenilní justice nezákonného odebíraní dětí z biologických rodin. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Děti systému aneb Juvenilní justice nezákonného odebíraní dětí z biologických rodin v seznamech
2013 | Už nejsem Tvá dcera aneb Upřímná zpověď životní cesty adoptovaného dítěte |
2018 | Děti systému aneb Juvenilní justice nezákonného odebíraní dětí z biologických rodin |
Skutečný příběh boje se státní mašinérií psaný obětí. Zaujalo mě, že soudci, zákonodárci,advokáti ještě půl roku po nabytí platnosti zákona o této skutečnosti neví a při tom rozhodují kauzy, kterých se zákon týká. Odpověď Vojtěcha Filipa na žádost o pomoc je klasický normalizační projev, ale v současnosti. To mě děsí.