Deväť mesiacov otázok a odpovedí přehled

Deväť mesiacov otázok a odpovedí
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/197951/bmid_devat-mesiacov-otazok-a-odpovedi-bmM-197951.jpg 4 24 24

Najčítanejšia príručka na svete pre budúcich rodičov prináša odpovede na praktické otázky spojené s tehotenstvom, pôrodom a spôsobom života po príchode nového člena rodiny. Nové vydanie svetového bestselleru, ktoré prináša odpovede na mnoho otázok, spojených s tehotenstvom. Na knihu voľne nadväzuje aj nový film režiséra Kirka Jonesa a scenáristky Shauny Cross s názvom Čo čakať, keď čakáte, ktorý bude mať premiéru koncom júna. Kniha vysvetľuje, čo sa v organizme ženy v príslušnom mesiaci deje, čo môže očakávať, ako sa bude cítiť, ako sa má stravovať, na čo si má dávať pozor. Usiluje sa zbaviť budúce mamičky strachu z neznámeho, aby si mohli svoje tehotenstvo vychutnávať a tešiť sa na príchod nového človiečika.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deväť mesiacov otázok a odpovedí. Přihlašte se a napište ho.

Zania
28.02.2020 4 z 5

Kniha se mi moc líbila, ale přišlo mi až moc informací mám domu jednu o něco lepší pro prvorodičku. Jinak moc hezky napsaná.

Renncha
02.03.2019 5 z 5

Knihu jsem dostala od sestry k narozeninám a jsem s ní velice spokojená. Film-Jak porodit a nezblaznit se z toho, který byl inspirován touto knihou a natočen se mi líbil. Spokojenost!!

Freedomova
23.12.2018 4 z 5

Knihu jsem si koupila, když jsem byla těhotná a líbila se mi. Nečetla jsem úplně vše, jen to co mne zajímalo, ale pamatuji se, že mne bavilo si hledat informace týkající se konkrétního měsíce těhotenství. Po porodu jsem jí "poslala dál" těhotné kamarádce a byla z ní nadšená. Jako u většiny knih na toto téma od zahraničních autorů, nelze všechny informace "napasovat" na české zdravotnictví, ale s tím se musí počítat.

Kniha Deväť mesiacov otázok a odpovedí v seznamech