Devět dní nekonečna přehled
Anke Evertz
Příběh mimořádného zážitku blízké smrti. Trvalo to pouze několik vteřin: V okamžiku, kdy Anke před hořícím krbem ve svém obývacím pokoji náhle vzplanula, uvědomila si se zvláštní odevzdaností: „Teď zemřeš!“ S rozsáhlými popáleninami ji převezou do nemocnice. Devět dní leží v kómatu; příbuzní i lékaři počítají s nejhorším. Nikdo ovšem netuší, že Anke právě vykročila na nejpodivnější cestu svého života: V duchovních světech, mimo čas a prostor, neoddělitelně spojena s Původem všeho bytí dostává odpovědi na všechny své otázky. Toto vyprávění o zcela neuvěřitelném dobrodružství mezi životem a smrtí otevírá neznámé sféry vědomí a fascinující vhledy do lidské existence. Také působivě ukazuje, že naše vnímání reality je pouze nepatrným zlomkem bohatosti nekonečného množství realit. Zážitky Anke Evertz zbavují nejen strachu ze smrti — ale především strachu ze života. Jsou působivým svědectvím toho, že všichni jsme spojeni s větším celkem.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Devět dní nekonečna. Přihlašte se a napište ho.
Na jednu stranu velmi strhující čtení, kdy už jen příběh vás vezme s sebou, ani nevíte jak.
Na straně druhé je to čtení, které si i zaslouží pomalejší navnímání, protože z něho vyplývají i hluboké vnitřní pravdy pro každého člověka. Sami vycítíte jaké.
Rozhodně jeden z výrazných čtenářských zážitků.
Kniha Devět dní nekonečna v seznamech
Obrovské plus knihy je, že není americká (Anke Evertz je Němka). A pokud si dáte tu práci, tak se můžete podívat na nespočet rozhovorů s autorkou na YouTube. A nechápete, protože po popáleninách 3. stupně na převážné většině těla není téměř ani stopy. Vůbec netušíme, jaké samoobnovovací schopnosti má lidské tělo, co vše dokáže a jakou moc má naše komunikace s tělem, s každou jednotlivou buňkou. Nádherná kniha, která stojí za opakované přečtení.