Diagnostika karmy 1 - Samoregulace biopole přehled
Sergej Nikolajevič Lazarev
Diagnostika karmy série
1. díl >
DIAGNOSTIKA KARMY 1 - 11 díl 1. díl - Samoregulace biopole. 2. díl (dvě knihy) - Čistá karma 3. díl - Láska 4. díl - Pouta budoucnosti 5. díl - Dialogy se čtenáři 6. díl - Schody do nebe 7. díl - Emocionální štěstí 8. díl - Dialogy se čtenáři 9. díl - Práce na sobě Hlavním cílem 1.knihy 11.-ti dílného cyklu je rozšíření chápání světa kolem nás, odhalení a poznání mechanizmů, které jej řídí a stanovení pravidel zasahování do bionergetiky. Člověk by se měl snažit osvojit si ZÁKONY VESMÍRU, vnímat SEBE SAMA jako část UCELENÉHO SYSTÉMU, a tím dát ŽIVOTU SMYSL. Lidstvo dnes stojí před daleko větší hrozbou, než je jaderná katastrofa, HROZBOU ROZPADU DUCHA ! Když jsem zkoumal struktury biopole lidstva, dostal jsem se k závažným informacím. Proto je tato kniha věnována pravidlům chování ve sféře ducha.... celý text
Duchovní literatura Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2003 , EugenikaOriginální název:
Диагностика кармы. Кн. 1. Система полевой саморегуляции (Diagnostika karmy. Kni. 1. Sistéma polevoj samoregulacii), 1993
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Diagnostika karmy 1 - Samoregulace biopole. Přihlašte se a napište ho.
Tato kniha se mnou zcela rezonuje. Těším se na další díly.
*Pokud neodhalíme příčinu nemoci, dokážeme ji jen přenést do jiného orgánu, do osudu, do lidské psychiky, nebo dokonce do příštích životů - anebo celé toto břímě hodit na děti. Mechanický postup je mechanický postup. Bez duchovní proměny nemocného se choroba vyléčit nedá.
Všichni si neseme hříchy svých rodičů. Nelitovat nemocných, protože si tím vyrovnávají karmu a spoustu dalších asi dost unikátních myšlenek. Zajímavá novodobá filozofie. Nepochybuju o tom, že spousta lidí ji po pár stránkách odhodí jako nabubřelý žvást.
Kniha Diagnostika karmy 1 - Samoregulace biopole v seznamech
Nebylo to pro mě jednoduché čtení. Mnohé jsem nepochopila až do hloubky, ale kniha mi dala mnoho nového. Seznámila jsem se s dosahem karmy a hodně jsem se poučila.