Dievča z Brooklynu přehled

Dievča z Brooklynu
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353756/bmid_dievca-z-brooklynu-R3s-353756.jpg 4 154 154

Závratný psychologický triler s prekvapujúcim záverom! Anna bola žena môjho života. O tri týždne sme sa mali brať. Samozrejme, že by som ju miloval bez ohľadu na to, čo by urobila. Prinajmenšom som si to myslel, no ona sa horúčkovito prehŕňala v taške a podala mi fotografiu. „Toto som spravila ja.“ Pozrel som sa na jej tajomstvo, absolútne omráčený, a v tej chvíli mi bolo jasné, že naše svety sa otriasli v základoch. Šok, ktorý som utrpel, mi nedovolil premýšľať. Jednoducho som vstal a bez slova som odišiel. Keď som sa vrátil, bolo príliš neskoro: Anna zmizla.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Motto

La fille de Brooklyn, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dievča z Brooklynu. Přihlašte se a napište ho.

cukrovka
28.02.2025 4 z 5

Čtivý a zajímavý příběh. Chvilkama se mi to zdálo dost překombinované, ale na čtivosti to neubíralo. Dobré bylo i prolínání minulosti se současností a střídání vypravěčů.

Danago
31.03.2024 3 z 5

Autor má rozhodně i lepší knížky. Že začátku jsem byla nadšená vypadalo to opravdu dobře. Ale postupně se děj zpomalil a do čtení jsem se musela nutit. Ani závěr mě tentokrát nedostal .

regulax
12.03.2024 5 z 5

Přečteno jedním vrzem. Hledá se Claire! Od první kapitoly se hledá Claire. Ani jsem nepostřehla, kdy se našla. Množství postav, dějová chobotnice a nečekané rozuzlení v závěru. Jemná napínavá detektivka.

Knižní novinky (30. týden)

21.07.2019

Rádi bychom byli tím, kým nejsme, napsal Albert Cohen. Možná proto se občas zamilováváme do lidí, se kterými nemáme nic společného. Možná v nás ona touha po vzájemném doplnění vzbuzuje naději, že projdeme určitou proměnou, metamorfózou.

Kniha Dievča z Brooklynu v seznamech

v Mé knihovně97x