Ledovec přehled

Ledovec
https://www.databazeknih.cz/img/books/60_/60646/bmid_ledovec-E5s-60646.jpeg 4 93 93

Dirk Pitt série

Luxusní jachta s předními světovými vědci na palubě nedopluje na místo určení. Vláda ve Washingtonu marně čeká na objev nedozírné hodnoty, který jí měl být svěřen. Objev je však nebezpečný a ve zločinných rukou může přivést svět k destabilizaci a zkáze. Dirt Pitt, agent vládní organizace NUMA, však ví, že na tomto světě se neděje nic bez příčiny. A nález vraku jachty mu potvrdí vzrůstající podezření. Dokumentace vědeckého objevu na palubě chybí, vrak je do základů vypálený a cestující uhořeli. Zvláštní situace s ohledem na to, kde byla loď nalezena: v Severním ledovém oceánu zalitá do tísícitunového ledovce tak, aby ji pokud možno nikdy nikdo neobjevil.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Thrillery
Vydáno: , BB art

Iceberg, 1975

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ledovec. Přihlašte se a napište ho.

rafan65
24.03.2024 5 z 5

Dobře vymyšlený příběh který čtenáře doslova pohltí. Při čtení jsem měl pocit že Dirt Pitt už nemůže dojít dál, ale jeho schopnosti a nasazení je prostě obrovské. Autor vytvořil postavu která má schopnosti jako dobře namazány stroj a čtenář s ní zažívá neskutečné dobrodružství. Pokud budou další příběhy pokračovat v nastaveném trendu bude to jízda. Milovníkům dobrodružství a napětí určitě doporučuji.

Arev122
25.11.2023 3 z 5

Dobrodružná, akční a napínavá oddechovka, kde je je hlavní hrdina nepřemožitelný a schopný dělat činnosti, které jsou mimo lidské schopnosti.

Luigi1
13.09.2023 4 z 5

Pan Cussler je osobnost která vždy potěší

Knižní novinky (4. - 17. června)

04.06.2018

Kniha Ledovec v seznamech