Dita P. Dětem přehled
Dita Pecháčková
Vařit pro děti je pro Ditu P. „nejvíc na světě.“ Taky si to užila. Kuchařka Dětem se rodila tři roky. Všechny čtyři roční období. Všechny svátky přírody. Za hromů a blesků, ranní rosy a nočních běsů. A teď je tady pro vás, děti, i pro nás dospělé. Dita do ní vdechla tajemství života. Určitě ho najdete na 365 fotostránkách jako je dnů v roce a nakonec si třeba řeknete: Ještě!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dita P. Dětem. Přihlašte se a napište ho.
Velké zklamání po předchozích 2 kuchařkách. Příliš velká, těžká, zbytečně moc fotek, špatné hledání receptů, recept je na jiné straně než fotka pokrmu, mrzí mne,že jsem si ji přála jako dárek.
Nejkrásnější kuchařka, která není jen kuchařku jakou mám doma, každý den do ní nahlížím. Recepty jsou skvělé????potěší všechny kdo milují přírodu a vaření.
Kniha Dita P. Dětem v seznamech
2012 | Deník Dity P. - Kuchařka |
2015 | Deník Dity P. - Kuchařka 2 |
2019 | Dita P. Dětem |
Dnes kuchařka dorazila poštou a kdybych věděla, jak je koncipována, nekoupila bych si ji. Je velmi obsáhlá, má asi 450 stran, ale z toho 365 stran jsou fotky pokrmu a její různé další fotky z přírody, rodina… až pak jsou recepty. Vadí mi, ze u receptu není fotka daného jídla. Recept je na straně 420 a foto na straně 92.. ach jo, po prvních dvou kuchařkach mě to až mrzi… navíc je velká a těžká jak nějaká encyklopedie.