Humorné příhody očima odvážného otce přehled
M. M. Cabicar (p)
Dítě školkou povinné série
1. díl >
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky tak, až vám dají pocit, že v tom nejste sami!
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Humorné příhody očima odvážného otce. Přihlašte se a napište ho.
Tak tohle bylo zdlouhavé čtení. Kniha mě nebavila, bylo pár pasáží, u kterých jsem se pousmála, ale i ty by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Sama mám 2 děti a i když máme příhod také plno, v životě jsme nebyli středem pozornosti pro celý autobus, krám či čekárnu a už vidím i ty puberťáky, jak se nadšeně přidávají. Navíc epizody s dlouhým rolákem alá strašidlo a oddělení nemocnice je vzhůru nohama, to už je přitažený za vlasy. Mám i další díly, ale těm šanci zřejmě už nedám. Dávám 2 hvězdičky alespoň za povedené básničky pro děti. Naše děti letos půjdou na pomlázku s "já jsem malý koledníček, koledovat neumím, tak mi honem něco dejte, ať tu dlouho nesmrdím." Za tu dík ;)
Kniha se dala číst, i když mě příliš nepobavila, jak autor slibuje. Některé části jsou úsměvné, ale ne natolik, aby se u toho člověk musel zamknout "za čtvery polstrované dveře".
Kniha Humorné příhody očima odvážného otce v seznamech
humor předškolní výchova rodičovství
2015 | Humorné příhody očima odvážného otce |
2014 | Sundáš mi kalhotky? |
2016 | Jak čůrají nevěsty |
2014 | Kulový plesk |
2016 | Ze života andílků |
Špičková sranda - autor má dar lehce absurdního humoru ...