Dívčí parta přehled

Dívčí parta
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/108908/bmid_divci-parta-L0K-108908.jpg 4 91 91

Dívčí parta série

1. díl >

Claire se s rodiči přestěhovala do New Yorku a bydlí v domě otcova přítele. Jeho dcera Massie je stejně stará jako Claire a všichni očekávají, že se z nich stanou nejlepší kamarádky. Nemohou se víc mýlit. Na rozdíl od domýšlivé Massie je Claire hodná dívka a Massie dělá, co je v jejích silách, aby zmařila Claiřiny šance zapadnout do party.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Alpress

The Clique, 2004

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívčí parta. Přihlašte se a napište ho.

Malíček
06.01.2023 3 z 5

Knihu jsem četla v rámci čtenářské výzvy a určitě jsem nebyla zklamaná. Tuto sérii jsem zčásti přečetla již ve školním věku, kdy se mi moc líbila, takže nynější návrat k Maisiině partě byl vlastně docela fajn. Knížka se čte rychle, protože příběh plyne, není zbytečně zamotaný, takže se čtenář v textu neztrácí.

Teniskaha
08.02.2020 3 z 5

Je to fajn.

m.valova
14.09.2019 3 z 5

Těžko hodnotit knihu pro náctileté,ale sáhla jsem po ní na odlehčení po náročnějších knihách..ráda se vracím do bezstarosných let a období dospívání,Dívčí parta je spíše pohádka o vyšší vrstvě společnosti ,ale účel o lehké četbě splnila.

Kniha Dívčí parta v seznamech