Kočičí holka přehled
Thomas Brezina
Dívčí tajemství série
1. díl >
Tajuplný a napínavý příběh patnáctileté Katie o tom, že být jiný a zvláštní někdy stojí za to! Katie žije po smrti svých rodičů s babičkou a strýčkem na malém anglickém ostrově a vede poklidný život, až do chvíle, kdy zjistí, že kromě lidských má v sobě i kočičí geny. Kdykoli se ocitne v ohrožení, zježí se jí vlasy, daleko lépe slyší a dokonce vidí ve tmě. Celý život se jí najednou převrátí naruby! Babička je obviněna z vraždy a Katie zjistí, že se smrtí jejích rodičů není vše tak, jak si až dosud myslela.... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2008 , Fragment (ČR)Originální název:
Katie Cat, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kočičí holka. Přihlašte se a napište ho.
Četla se moc dobře a tolik mouder k zamyšlení, že jsem tedy koukala. Moudrá rychlovka ke čtení pro děti i dospělé.
(SPOILER) Tak to bylo super! Knížky od Breziny mám ráda, ale tohle bylo něco. To kdo Katii sleduje jsem uhodla hned jak to její rodiče zmínili. Bylo mi líto Mortimera, který Katie zachránil, ale život jde dál. Škoda je že Katie na konci musí odjet zrovna když mi přišlo že jim to s Mingem začíná klapat. Těším se na další díl.
Kniha Kočičí holka v seznamech
2008 | Kočičí holka |
2009 | Chrám hromů |
2008 | Dotek anděla |
2007 | Škola hrůzy |
2009 | Princezna Viktorie |
Zajímavé, ale že bych dočetla a hned se hnala do knihkupectví si ji koupit, to ne.