Dívka beze jména přehled

Dívka beze jména
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468842/bmid_divka-beze-jmena-wDl-468842.jpeg 4 1297 1297

Je dívka beze jména svědkyně, podezřelá, nebo možná budoucí oběť? Neústupná vyšetřovatelka Josie Quinnová hledá odpovědi v thrilleru Dívka beze jména.

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

The Girl With No Name, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívka beze jména. Přihlašte se a napište ho.

tami1
26.11.2024 5 z 5

Tentokrát snad Josie Quinnová řeší ještě zamotanější případ než v prvním díle. A opět je to velmi osobní záležitost. Jak přibývají mrtví a ubývá věrohodných spojenců, ukazuje se, že jedinou jistotou na kterou se může spolehnout je ona sama a také pár policistů z jejího oddělení.

Kniha mě moc bavila, měla svižné tempo a i přes spoustu postav jsem se dobře orientovala.

Tohle je moje nová oblíbená série!

Ferda43
12.11.2024 4 z 5

Jako napínavé jako kšandy to bylo, to se musí nechat Ale na mě už kapičku překombinované. Nicméně to mě určitě neodradí od dalšího dílu, na který už se moc těším:)))

Fazolecek
10.11.2024 5 z 5

Stejně jako předchozí díl super. Josie je trochu neřízená střela, ale už jsem si na ni zvykla. Styl knih Reganové mi připomíná knihy Bryndzy. Hned se vrhám na Matčin hrob.

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022

Když spadne maska, Stín ve dveřích a další knižní novinky (19. týden)

08.05.2022

Knižní novinky (12. týden)

21.03.2021

Kniha Dívka beze jména v seznamech

v Přečtených1 779x